Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh

11:03 PG

Hi Assalamualaikum :)

Sebenarnya saya sendiri pun teragak-agak untuk minta tolong anda semua ni. Takut nanti dah mintak tolong tapi tak menang pulak, kan dah menyusahkan pulak. Tapi kalau tak try untuk mintak, macam takda usaha pulak -___- Setelah fikir, fikir dan fikir selama sebulan 3minggu nih, dan ini merupakan minggu terakhir.. Baru lah terbuka hati untuk minta tolong anda semua :)









Nad mintak tolong sgtsgt ehh? InsyaAllah kalau ada rezeki menang, Alhamdulillah.. Kalau terasa nak tolong undi boleh terus pergi ke link ni ye https://www.facebook.com/iknowmovement/app_295919667181826



You Might Also Like

30 ulasan

  1. ok dh undi nad..semoga berjaya..pelajaran jgn lupa

    BalasPadam
  2. kalah or menang len citer..tp yg penting berani mencube...gud luck k~

    BalasPadam
  3. postingan yg sangat bijak, oke sobat
    sangat menarik dan terima kasih

    BalasPadam
  4. gd luck...

    dah undi pun...
    :)

    BalasPadam
  5. dah undi nad..moga berjaya..banyakkan promotion ok...

    jum like page cinta hati shop pulak..

    http://www.zurianul.blogspot.com/2012/10/cinta-hati-timeline.html

    https://www.facebook.com/produkauramaya

    BalasPadam
  6. dah undi nad....(^^)/

    jum like page Cinta Hati Shop's as pulak

    https://www.facebook.com/produkauramaya

    http://www.zurianul.blogspot.com/2012/10/cinta-hati-timeline.html

    BalasPadam
  7. gud luck ye ..at least berusaha dulu kannn :)

    BalasPadam
  8. ok nad I dah undi u. All the best! :)

    BalasPadam
  9. rajin join contest. :) all the best kak!

    BalasPadam
  10. gud luck ye.. done vote tuk kamu :)

    BalasPadam
  11. Oh . gudluck ! kalau menang mohon sponser 5 bngkus . hewhew

    BalasPadam
  12. nak ikut tapi sy bukan pengguna kotex but dont worry i'll vote for u
    gud luck tau ..:)

    BalasPadam
  13. semoga berjaya. Aku dah undi :D

    BalasPadam
  14. ^_^ dah vote..good luck ya

    BalasPadam
  15. good luck ye

    anyway tahniah sebab menang dlm my giveaway :)

    BalasPadam