Lata Sedim, Kedah

8:40 PTG

Hi Assalamualaikum :)

Haa jauh tak? Budak yang study kat Penang ni dah boleh sampai Kedah -__- Ni dah lama pun, beberapa minggu lepas. Kalau sekarang memang tak lah, dah final exam kot kan.

Disebabkan semester 1 ni dah nak pun habis and mana tau lepasni kitorang tak jumpa lagi dah T.T so kitorang pun plan lah untuk keluar berempat, sesama roomates jela kan. Sebab selama ni memang kitorang takpernah langsung keluar berempat, ada je yang takdapat join nanti. Tp taktau la pulak nak pergi mana, tetibe si Tiha yang cadangkan nak g waterfall.

Even plan nak pergi tu 2hari lagi, tapi terus jugak kitorang booked kereta sewa malam tu, sebab nak pergi weekend. Takut semua full, nanti takda transport plak. Tp last last sama je, ada plak technical problem. So kena tunggu kunci kereta sampai 1jam.

Me and Tira -___-

Nampak muka boring ke tidak? ^_~

Atas jambatan sungai sedim 



Gangster tak gangster? HAHAHA

Semua ada pasangan masing masing. Saya? Hm. Ada kat Selangor tu, kan awak kan? <3 p="p">

Heart them :')

Bila berebut camera, camni ah jadinya -__-


Actually time pergi Lata Sedim tu kitorang memang pergi semua perempuan je. Then tengahari nak balik tu baru boyf boyf diorg nih join. Singgah Queensbay jap and enjoy before final :D wehooo~



You Might Also Like

28 ulasan

  1. Best juga sesekali outting keluar dgn roommate mcm ni ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee betul betul :) Satu sem sekali je dapat keluar camni sobs

      Padam
  2. nak tengok gambar air terjun tu
    cantik ke tak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak momoy, kitorang takde pulak amik picture tu. Masing masing dah tak sabar sangat nak mandi

      Padam
  3. yeayyy saya paling comel. hikhok ^^

    BalasPadam
  4. Queensbay ni gua dgr tmpt budak2 loaded je,kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takde lah, biasa je. Dia cam shopping mall biasa je jugak ^^

      Padam
  5. study mne? sy pun study penang gak.. :)

    BalasPadam
  6. lama nya tak p sedimmmmm :) rindu dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohh selalu da pergi lani? Nad baru first time, hee

      Padam
  7. cantek gambar. hihi. bole tak someone pi kat blog sya kejap nak tanya pasal nuffnang. http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/10/earning-nuffnang-mana.html ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Shasha :) okay kejap lagi nad tengok entry awak ye

      Padam
  8. tudia aih hampa...happynya tngok..rasa mcm dok kat sedim dah nih..heheh..

    BalasPadam
  9. wah , tu dia dok berjalan , untglarr , hehehe , mesti diploma nih , hehehe !

    BalasPadam
  10. Wahhhh..happy nyer u ollls erk....!~ =)

    BalasPadam
  11. amboi bjalannn...hehe
    tgi jgk cik nad ni kan..tgok gmbr pon taw..^,^

    BalasPadam
  12. wah,meriah nampak...seronok jalan2...

    tahniah,awak salah seorang pemenang :

    https://www.facebook.com/Eyriqazz/posts/499972956681340

    BalasPadam
  13. bestnya hang out ngn kawan2 ngan bf lagik..hehe

    BalasPadam
  14. Waa.. boleh pula travel dari Penang ke Kedah eh :P Ambil masa dua jam kan? ^_^

    BalasPadam