Silent Hill : Revelation

6:01 PTG

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum.

3 hari yang lepas, aku keluar dgn Ecah :D My bff since f4 :') Lama gila tak jumpa sejak masing masing dah sambung belajar di lain lain tempat. Kitorg decide keluar berdua je sebab yang lain lain ramai lagi still exam. So belum cuti hehe.



Pendapat mengenai movie ini.

*banyak part yang boleh buat kita terkejut*
*cerita yang berunsurkan roh roh dan amalan apape tah*
*jalan cerita yang menarik*
*tidak sesuai bagi orang yg ada sakit lemah jantung* -.-


Act, memula aku ingat nak buat sinopsis cerita ni. Setelah aku susun ayat bagi cantek punya, dah separuh jalan.. Tetibe cam malas ah plak nak ingat balik jalan cerita dia hahaha. Maka aku pun stop dan taktau nak type apa -.- Inilah hasilnya..... Kesimpulannya, anda boleh tonton sendiri movie ini di pawagam terdekat ya.






Sebab daily planner tu dibeli kerana... hahaha. Saje. Ok tipu. Aku dengan ecah saje beli daily planner tu sebab kitorang dah berazam sem 2 ni nak belajar betul betul :') wehhh serious korang. Sebab sem 1 punya result cam tak berapa nak okay je? (padahal result tak keluar lagi ni). Konon kononnya nak plan masa dengan lebih teratur ah tu haha

You Might Also Like

12 ulasan

  1. wah.. lai borong buku ya.
    o y follow back blogq y sobat. blog km sudah ak follow

    BalasPadam
  2. mmg tiada peluang mau tgk mvie silent hill tu ngan tunang. dia takut tgk crita mcm tu -.-'

    BalasPadam
  3. selalu jugak tgok iklan citer tu kat iklan nuff...hehe

    BalasPadam
  4. akak tak tgk cite momok.. lemah semangat heheh

    BalasPadam

  5. Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini

    ditaja oleh Estisys Technology

    http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

    BalasPadam
  6. cte seram eh? byk2 tkejot tak eok jgak kunk terkencing . hahahaha

    BalasPadam
  7. sy belum tengok lagi ni...seram x?

    BalasPadam
  8. haha , kalau horror movie ni , lagi syok tengok dgn family .. :)) , takut tu toksah cakap lah , mmg penakut saya ni lebih..

    BalasPadam
  9. Assalamualikum ,haii bw sini tag kamu :)sorry selalu tag
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/special-year-end-ga-fy-nad.html
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/partner-end-year-giveaway-by-hadifah.html
    Btw jum join ni
    ♥ http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-upkan-follower-by-lobak-merah.html

    BalasPadam