BE ke-9 tahun 2012

7:30 PTG

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.


Saat 2012 hampir melabuhkan tirai, alhamdulillah masih ada lagi BE yang sudi diberi oleh Nuffnang :') Terima kasih Nuffnang. Terima kasih Maxis kerana memilih blog ni untuk mengiklankan iklan anda. Setelah hampir sebulan lebih takdapat BE, rasanya tahun ni macam dah tak ada harapan lagi untuk dapat BE. Rupanya blog ni masih lagi diberi peluang..


Itu pun sebenarnya dah malas nak check Nuffnang sbb dah lama sangat kan tak dapat BE. Tp kat dashboard tu, ramai kawan kawan blogger yang update ada dapat BE baru. So hati ni memang tergerak jugak la nak check kan. Mana tau kot kot blog kita ni pun ada dapat BE jugak. Sekali memang ada, hehehe.


Kali ni terlupa pulak nak blur kan amount tu haha. Malas. Even amount dia sikit pun aku terima je.. Lagipun sekarang ni memang kurang sgt nak blogwalking sbb aku guna wifi hostel. So wifi tu pun kejap ada kejap takda. So cam tak balance ah. So redha jelah kan. Tp kalau ada wifi memang aku akan balas segala jejak and comment yang korang tinggal kat blog aku :)


Agak agak bulan Disember ni ada dapat BE lagi tak? :)

You Might Also Like

26 ulasan

  1. tahniah... rezwki tu
    SOp lama x dpt BE,,
    hehehe

    BalasPadam
  2. akak baru tahun nie merasa dik ;)

    BalasPadam
  3. hamboii, tahniah. saya belum cek nuffnang lagi. kompom tak dapat punya ehh

    BalasPadam
  4. akak plok tak pernah nak check...

    hahahah..tak reti sebenarnye

    BalasPadam
  5. selamat dan sukses kawan, terima kasih telah berbagi

    BalasPadam
  6. waahhh ! Taniah awok, kihkih . Wa dah malas nak check, buat hati ini kecewa aje, hehe

    BalasPadam
  7. wahhh tahniah ye.. maxis pemurah sungguh nak bg duit.. ena pun dapat.. hehehe

    BalasPadam
  8. oklah tu. lama-lama kumpul, leh jadi gunung kinabalu. hehe..

    BalasPadam
  9. dapat BE lagi..
    tahniah2...;)

    BalasPadam
  10. al hamdulillah..tahniah nad...makin rancak laa berbloggin lepas ni...

    BalasPadam
  11. hehe..bolehlah belnja aku :)

    BalasPadam
  12. same la kita...maceh nuff ahakk

    BalasPadam
  13. alaa bestnyer !! tahniah :) kiter dah tiga bulan tak dapat BE ! huu

    BalasPadam
  14. kita ada rm2 je nuffnang . BE amendenya . huhh

    BalasPadam
  15. alhamdulillah... bestkan :)

    BalasPadam
  16. Best tu dapat BE. Saya tak pernah merasapun dapat BE ni. Tah bila la Nuffnang ni nak bagi BE. Trafik rendah lagi agaknya kan.

    BalasPadam
  17. wah...bestnya...! tahniah ye..teruskan berbloging...

    BalasPadam
  18. Wah.. tahniah.. tahniah.. walaupun dah lama lalu.. nak komen juga :P

    BalasPadam