CPUV ke 10 tahun 2012

3:10 PG

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.


Tak habis habis update pasal Nuffnang kan? :/ Sorry lah kalau korang boring. Just maybe ni sebagai salah satu cara utk sy berterima kasih kat Nuffnang sbb still bg rezeki kat blog yang tak seberapa nih. Untuk sekarang ada 2 CPUV tengah running kat blog ni :D yeayyyyy. So utk sekarang ni memang traffic nak kena best punya lah. Tp......... traffic biasa biasa je. So, earning pun biasa biasa jugak. Haha biarlah, dah memang average blog ni macamtu.





Iklan Maxis tu dah dapat dari bulan November lagi, so iklan yang baru yang Genting tu. Hee, kalau ada ternampak iklan tu kat blog ni.. Rajin rajin lah click ;) Blog sy ni jarang je dapat BE, jadinya sy memang terharu sangat sangat lah kalau dapat BE baru kan hehe.


#Esok tak ada class, yeayyyy :D


You Might Also Like

37 ulasan

  1. tahniah,, blogisam x pernah merasai lagi

    BalasPadam
  2. xpe jgn risau...sikit2 lama2 jadi bukit tabong nuffnag tuh..

    BalasPadam
  3. wahh bestnya dapat BE :) blog akak pon lom melekat be lagi ni..hehe

    BalasPadam
  4. syok tgk nuff yg ade be ni...bila la nak dpt mcm ni...

    BalasPadam
  5. wah.. bestnya.. blog bella pun blum ada lg cpuv ne.. hmm :(

    BalasPadam
  6. saya tak pernah dapat BE. haha. sedih sungguh kak, baru ada 6 ringgit :(

    BalasPadam
  7. Dah dapat BE nie, perlu lebih semangat update blog lah supaya trafik mantap. Barulah masyukkk. Hehehe! :D

    BalasPadam
  8. Tahniah dapat BE.. nurrul pernah dapat sekali ajee.. ehhee

    BalasPadam
  9. sy tak penah dpt BE. dari dulu masih 6.25 je.. :(

    BalasPadam
  10. bile dah cash out jgn malu2 nk blanje kite ye... heee ^^

    BalasPadam
  11. tahniah ye.. hehehehe jangan lupa klik banner genting tu kt entry ena tau.. hehehe

    BalasPadam
  12. tahniah kita sama. hihi done klik

    BalasPadam
  13. tahniah2..bole blnja aku..hehe

    BalasPadam
  14. tahniah nad ! kiter pn dapat jugak , yeayy ! :D

    BalasPadam
  15. berjanggut hana tunggu. masih xdapat.hehe

    BalasPadam
  16. tahniah lahh.. berjanggut nak tggu benda ni. hehe

    BalasPadam
  17. wah!! bestnye..tahniah akak heheh

    BalasPadam
  18. tahniahh!! hehe

    blog sy pulak tak pernah dpt BE.. haha!

    BalasPadam
  19. Tahniah ! Fiqa dapat rm1 lebih je T.T

    BalasPadam
  20. tahniah nad...ayie sbg kawan blogger tumpang gembira...nanti ayie klik nuff nad :)

    BalasPadam
  21. jom join ga..sbb anda telah ditag..hahah..http://www.kitatauke.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  22. Best betul merasa dapat BE ni. Saya tak pernah langsung merasa.

    BalasPadam
  23. tahniah
    bukan senang nak dpt tu.. :)

    BalasPadam
  24. Ada idea nak hantar tiket dekat Nuffnang sekarang xD Lepas tengok screenshot tuh :3

    BalasPadam