Karnival Jelajah Janji Ditepati

4:37 PTG

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.


Haritu UiTM Bukit Mertajam ada anjurkan aktiviti ni. Act, dia tak promote sgt pun, just tampal notis kat papan kenyataan. Aku dgn rajinnya baca semua aktiviti yg ada and teringin la pulak nak join kan. Bertempat di USM, tanpa bayaran, transport disediakan, dapat baju free! hehe siapa taknak kan? 


So, aku dgn roomate, Syikin yang sgt boring sbb takda aktiviti pun join la. Kitorg tak kenal sesape pun, just follow je berdua -___- Janji dapat jalan jalan kan? Daripada duduk kat bilik takda buat apa.


Sampai katsana memang ramai sgt org. Sesak + panas terik


Banyak booth yang dibuka. And tak silap event ni cam Jom Heboh tuu. Keluar tv kot yang time Najib berucap..


Niat hati terasa nak join sesgt! dan sgtnya. Tp basic apa pun takda. Langsung takpernah buat, nanti kang buat malu je -.-


Saya and Syikin join ni! ^^ Hee, dapat mug free, yeay! haha


Time testing, nak check ic saya ori ke fake punya. Sakali scan cap jari 3kali fail kot -___- Padahal aku warganegara je. Rupanya silap jari.


Hasil rembatan di karnival. Semua yang orang hulur, kitorang amik je :p hehehe


Me and Syikin :) Hee. Baju oren yang kitorang pakai tu baju free je haa.


Week 1- Berjaya elakkan diri daripada keluar ke tempat tempat yang membazir duit :) Yeayyyy~ This sem memg nak kena jimat habis. So minggu first sy berjaya busykan diri dengan aktiviti anjuran uitm. Minggu kedua ni macam mana pulak ye?





You Might Also Like

24 ulasan

  1. meriah nad..tentu lenguh kaki byk berjln kan? :D

    BalasPadam
  2. wow!! bestnyaaa... macam JOM HEBOH dah.. hehehe kalau ena ada belah utara sana, boleh pergi.. huaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  3. Menarik-menari..mcm best je..hehe

    BalasPadam
  4. minggu kedua layan movie dalam bilik! jimat! :p

    BalasPadam
  5. Postingan nan simple, good the best ...
    Ambo nak tengok photo photo nan elok rupawan yang beautiful...

    BalasPadam
  6. best jgk dpt join event2 mcm nih..tp tgk mcm panas teruk jer..ehehe

    BalasPadam
  7. azie singgah sini...untung laaa dapat baju freee....azie pun nak jugakkk

    BalasPadam
  8. Hahahaaa . Yang silap jari tuh kelakar . Mesti cuakk jee :3

    BalasPadam
  9. bagus bagus bagus, jimat mejimati amalan mama saya hihik

    BalasPadam
  10. wah wah bagus..bdk u yg tahu mneghargai duit hehe

    BalasPadam
  11. amboi mcm2 ade... tp xajak pon ^^

    BalasPadam
  12. comel2 lah cupcake tu.. msti best kan event ni :)

    BalasPadam
  13. wahh ! bestnya jalan2 , dpat mug free lagi tu . :D

    BalasPadam
  14. ewah2 , byknya hasil rembatannn ! haha :D

    BalasPadam
  15. kalau tengok karnaval seperti ini rasanya ikut senang yah..
    selamat malam sahabatku

    BalasPadam
  16. best ni. meriah.. yang dalam bekas tu apa.. mcm tutti frutti ja

    BalasPadam
  17. g tmpt2 mcm ni...syok sebat barang free jek..hahaha..pastu barang jualan mcm biskut@jajan tu..murah sket la..

    BalasPadam
  18. Nad, Mieya rasa. Mieya nak berhenti belajar. Apa guna kalau zahirnya, tubuh Mieya masih disini tapi fikiran dah jauh tertinggal di rumah? Takpe lah. Mungkin kali ini bukan rezeki untuk meneruskan pengajian disini.

    BalasPadam