Terpaksa tolak :(

11:12 PG

Bismillahirrahmanirrahaim.
Assalamualaikum.


30 nov 2012 aku dgn family dah pun bergerak menuju ke UiTM Penang. Sampai je terus check in hotel apa semua. Then Sabtu register tp lepastu just letak barang and then keluar balik dgn family ^^ Haha, nanti rindu :p Tah merata kitaorg berjalan kat Penang tu, padahal taktau jalan pun.


Sehari sebelum pergi Penang, aku merajinkan diri nak check email aku. And alangkah terkejut? Dan sangat terkejut bila aku terima 2 invitation. Wehhh dua invitation weh. One from Media Prima, and another one dr pihak Veet. Bukan senang taw nak dapat T.T Jarang jarang sangat aku dapat invitation camni. Dah la sekali 2 pulak tu.




Jemputan Pratonton Strawberi Cinta lakonan Yana Samsudin dan Pierre Andre. Aghhh sedih tak dapat pergi. Tak pernah tengok Yana depan depan lagi.. Makanan disediakan pulak tu haha



Ni pulak invitation daripada pihak Veet. Diorg ada buat contest Veet It Off. Aku tau pasal contest tu tp just tak join je. Sekali dah peringkat grand final ni, ada beberapa tempat kosong. So dia ada kan contest teka nama contest diaorg tu and dia akan pilih beberapa org terpantas yg bg jawapan kat email. Tak sangka aku antara yang terpantas tu :') Tp malangnya tetap tak dapat pergi jugak. Bukan rezeki kot..


So maybe ada hikmah di sebalik semua ni. Time cuti sem sebulan lebih tu takde plak la aku dapat invitation dr memane. Time dah nak continue sem 2 ni baru dapat. So maybe bukan rezeki aku. Harap next time bila aku free ada la dapat lg invitation camni.. InsyaAllah


You Might Also Like

36 ulasan

  1. Jangan sedih. Allah lebih mengetahui setiap perancangannya. Anggap saja ini bukan rezeki Nad. Manalah tahu esok-esok Nad akan dapat kejutan yang lagi gempak. Siapa tahu kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu..relex..:) byk lagi kejutan lepas ni

      Padam
  2. Tak pe nad.. Berkorban demi study! Hehe... :)

    BalasPadam
  3. Wah, bestnya ada chance nak jumpa kak yana. Tpi It's ok kak nad. Maybe adalah hikmah semua ni. Have a good day. :-)

    BalasPadam
  4. sedeyyy nyer klu x bole jumpa dgn Yana Samsudin dan Pierre Andre tu..fuhh

    BalasPadam
  5. tapela,....ade lg tu rejekinya hehe

    BalasPadam
  6. slm..nak mintak tlog boleh?? mintak tlg vote untuk contest iphone 5 gadjet impian... masuk ke denaihati dalam entri /iphone-5-blogger-paling-hebat , register dahulu sbgai ahli denaihati, lepas daftar tekan button untuk mengundi, undian sekurang-kurangnya 3 blog untuk sehari..jangan lupa vote cikjaz.com yer. Terima Kasih :)

    BalasPadam
  7. slm..nak mintak tlog boleh?? mintak tlg vote untuk contest iphone 5 gadjet impian... masuk ke denaihati dalam entri /iphone-5-blogger-paling-hebat , register dahulu sbgai ahli denaihati, lepas daftar tekan button untuk mengundi, undian sekurang-kurangnya 3 blog untuk sehari..jangan lupa vote cikjaz.com yer. Terima Kasih :)

    BalasPadam
  8. xpernah dapat jemputan mcm ni..

    BalasPadam
  9. sedangkan nasi yang hampir nak suap2 kat mulut tuh pown belum tentu rezeki selagi tak masuk mulut , kunyah2 masuk perut , hehehe ~

    BalasPadam
  10. wahhh2... Pergh tuu!
    Xpa2... Penang lebih mmerlukanmu... :)

    BalasPadam
  11. harap ada lagi invitation lepas ni....

    *** akak jeles!

    BalasPadam
  12. bestnye..tapi apa2pun mungkin kali ni bukan rezeki nad. Tp takpe, mungkin next time pulak ade invitation untuk nad..^_^

    BalasPadam
  13. wahhh ! seronoknya kalau dapat pergi kan...next time lah...in sya allah...

    BalasPadam
  14. tak mengapa, ada rezeki boleh pergi even yang lain.. namun tahniah yeee dapat jemputan ke event yg hot2 camtu ye.. hehehe

    BalasPadam
  15. Jom join GA ini , saya tag kamu :')
    Tinggalkan 'lovely note' kalau sudi ^^

    http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

    BalasPadam
  16. takpe mesti ada hikmahnya kan..mana tau dpt rezeki lain ;) think +ve

    BalasPadam
  17. ehhh kenapa la tak pegi . sayangnya

    BalasPadam
  18. xpe2 .. mane tahu lepas neh boleh jmp aaron aziz .. auw :3

    BalasPadam
  19. takde rezeki..nak buat macamana..

    BalasPadam
  20. postingan yg menarik sobat
    terima kasih ayas sharenya

    BalasPadam
  21. postingan yg menarik dan mantap kawan
    terima kasih telah berbagi

    BalasPadam
  22. Pernah juga dapat jemputan. But tak boleh ikut sama sebab tak tahu jalan

    BalasPadam
  23. xpa kak nad. jangan sodih. banyak lagi nanti invite dari artis fofular, haha

    BalasPadam
  24. Wah... rugi2.. takpa.. mungkin lepas ni lagi banyak dapat jemputan ke kan.

    BalasPadam
  25. lorh...rugi2..tpi xpe la..bukan rexeki kan..len kali pulak la.hehe

    BalasPadam
  26. bila tuah leeza nie.. hehehehe singgah lagi.

    BalasPadam
  27. moral dia- kena selalu check email... huhuhu... gurau2 je ye :)

    salam perkenalan dari belalang hijau perisik!

    BalasPadam
  28. kunjungan malam kawan, ditungggu yah

    BalasPadam
  29. xde rezeki.. Sabar half of iman.. :)

    BalasPadam
  30. takpe. banyak peluang lagi.

    BalasPadam
  31. wah ,best ..tp xda rezeki kan ..mungkin lain kali mana taw dpt pegi :)

    BalasPadam
  32. Agak rugi . Tapi takpe :) . Mungkin ada rezeki untuk akak yang lebih baik lagi :) . Chill yeah ^_^

    BalasPadam
  33. Wow , bestnyeee . Nak dapat invitation jugak :'(

    BalasPadam