Sunsilk Girl Search

9:01 PTG

Hi Assalamualaikum.

Pernah dengar pasal Sunsilk Girl Search Contest? Kalau yaa, haha Nad tak join pun contest tu wuu, just nak promote je. Sebab contest ni lebih sesuai kalau golongan freehair yang join lah. Kalau yang berhijab tu macam kurang sesuai pulak :)




Okay lemme explain how to join :

1. Like page Sunsilk Malaysia
2. Download lagu tema di page Sunsilk
3. Record video anda menari disertakan dengan produk Sunsilk di dalam video selama lebih kurang 10saat.
4. Upload video tersebut di Youtube.
5. Get friend to vote! 


-Submit link video dan personal details di Sunsilk-

5 orang yang terpilih akan turut serta dalam tirai pembukaan 2013 Asia Super Showcase in Malaysia dalam mempersembahkan Girls Generation dan AOA! Kalau anda berminat boleh terusss -----> CLICK SINI



You Might Also Like

6 ulasan

  1. jom join
    http://koala-zeeqa.blogspot.com/2013/04/2nd-giveaway-by-zeeqa.html

    BalasPadam
  2. Nad nak tlg tnya untuk kawan...
    yang lelaki rambut panjang leh join tak?
    nak suh kawan join serabut da tengok rmbut pjng dia..hehe

    BalasPadam
  3. hu3.. lagu dia best bila dh diulang2.. tp mmmg sesuai utk girl yg free hair je kot..

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. tak penah lagi join ape ape event sepanjang 3-4 tahun blogging..haha..=P


    Perlu ke free education di Malaysia?

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/free-education-do-we-really-need-it.html

    BalasPadam
  5. sape cakap? duta die pon heliza.. membuktikan perempuan berhijab skrang boleh je join.. :-)

    BalasPadam