AssignJobs medium terbaru menjana pendapatan

10:33 PTG

Hi Assalamualaikum..

Cehh tajuk nak gempak je kan. Ye betul, AssignJobs adalah salah satu medium terbaru untuk kita menjana pendapatan secara online. Seperti yang kita ketahui, churpchurp, blin, gushcloud, 8share, mysurvey, aip online dll antara cara yang telah kita ketahui untuk menjana wang. Kini bertambah lagi satu di dalam list.

Tidak seperti website yang lain, web ini bukan sekadar berkongsi link dan seterusnya wang tambah berganda-ganda. Tidak. Job yang terdapat di laman web ini bergantung kepada jenis kerja yang diberi oleh employee.


Sebagai contoh.

Ini adalah salah satu job yang ditawarkan di AssignJobs. Jika anda berminat dan mampu melakukannya, hanya click pada Apply The Job. Jika anda tidak berminat, click pada NotInterested In This Job. As simple as that. Isnt it? 


Tidak hanya itu, payment yang ditawarkan bagi setiap job yang berjaya dicompletekan juga tidak kurang hebatnya. Well its in $. So convert to RM, its triple!!


Permulaannya, selepas kita mendaftar automatic dalam akaun akan ada $2. Setelah dikumpul, setelah banyak bertungkus-lumus meng'complete'kan job yang diberi, setelah melakukan yang terbaik, dan setelah $30, baru lah boleh cashout. Pointnya di sini, $30 dan ke atas baru boleh cashout ya. 

Mari kita memeriahkan lagi laman web terbaru ini dan bekerja di AssignJobs! :d


You Might Also Like

12 ulasan

  1. Nad buat assignjobs ni? Sng nyer..

    BalasPadam
  2. urghhhhhh tensionnyaa org ckp pasal bnde ni sbb td baru ena remove email dari assignjobs ni.. ngatkan apakebenda... ruginyaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  3. assalamualaikum...nad :)

    mcm jobdirumah ker nih...?

    BalasPadam
  4. nnt dia pesaing nuffnang lak..huuhu

    BalasPadam
  5. ramai yg dah dapat hasil rasanya :)

    BalasPadam
  6. bagus gak ni yer nad, nak try gak lah.. Nad dah dpt ke income-nya?

    BalasPadam
  7. brapa hasil nad dah dapat ?

    Nad, jomkita buat satu prog mcm ni...

    BalasPadam
  8. ramai blooger menjoinkan diri..

    BalasPadam
  9. eh , kita baru tau psl nie.. hihihi

    BalasPadam
  10. amal dah saftar tp skrg lupa password pulak
    amal follow sini

    BalasPadam