Sedikit penghargaan kepada mereka :)

5:18 PTG

Hi Assalamualaikum..

Hehe kalau nak diikutkan lama dah kan Nad tak update blog. Nak kata busy tidak, lagi-lagi time ni cuti sem, lagi la banyak masa terluang. Nak kata kerja pun tidak. Haha alasan sebenar malas mungkin? Aww. Tp Nad bukanlah tak involve langsung pun dalam dunia blogging ni. Ada juga blogwalking ke blog kawan-kawan and busy dgn blog lagi satu yang dikhaskan utk join segmen/giveaway/contest. He he he


Banyak sebenarnya yang nak diceritakan kat blogger-blogger yang lain. Tapi entah, bila dah click ke new post rasa macam blank pulak. Taktahu nak start camne -.- Walhal dah 4tahun bergelar blogger ni..


Okay so entry kali ni Nad just nak cerita sedikit hadiah yang Nad terima drpd blogger-blogger yang lain. Sebagai penghargaan buat diorg yang rajin buat giveaway and tak lupa juga kepada para sponsors tu >.<


Tea Tree Dry Skin Relieve ni drpd akak Mieza. Sebelum ni nad pun pernah dapat ni jugak hadiah dr blogger :)


Keychain Elmo handmade ni drpd Iza :) Thanks awak hehe


Topup RM5 drpd Le Belieber/ Blog


Topup RM5 juga drpd cik Ily/ blog yang comeyyy ^^


Blog nad juga dibloglist kan utk bulan June di blog Quraishia. Yeayyy! Tp blog contest la since nad join guna blog tu kan hehe


Alhamdulillah syukur kepada Allah.. Walaupun giveaway kecil-kecilan tp seronok dapat kenal sesama blogger. Sebagai balasan nad backlink kan blog and fanpage anda semua. Setakat ni masih menunggu beberapa lagi hadiah . Terima kasih semua :)


P/s : Lagi berapa hari dah nak kena balik uitm Penang :/ Taknakkkk


You Might Also Like

16 ulasan

  1. tu lah...lama tak nampak nad kat blog nih...=)

    BalasPadam
  2. hehehe comel je give yg nad dapat, untung lahhh.. nak juga >.<... tu la, lama dah entry nad tak muncul2 kat bloglist ena.. hehehe

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, dah sampai.. =)

    BalasPadam
  4. cute seyy keychain elmo tuu~ :P

    BalasPadam
  5. Banyak betol hadiah kau dapat nad!! .. rezeki tu.. >_<

    BalasPadam
  6. waaaaaaaaaa hebat !! tahniah :P

    BalasPadam
  7. nak bookmark? join sini.. http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/06/dengan-komen-dapat-bookmark.html

    BalasPadam
  8. wah,comelnye keychain tu.... comel sangat! hehe ^^

    BalasPadam
  9. sila lihat ini.
    http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/06/nama-peserta-dengan-komen-dapat-bookmark.html

    BalasPadam
  10. wow...tahniah
    momoy enah menang skali jer

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum.puasa pun belum lagi dah muncul giveaway raya? haha giveaway awal, dapat hadiah raya awal :*

    # jemputlah join GA tak menyempat ni ya. hiuhiu :3

    http://nikainaa.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-raya-2013.html

    BalasPadam