Most of them is Prepaid.

8:57 PTG

Hi Assalamualaikum.

Lama tak Nad menghilang? Hehehe. Ala biasalah, busy sgt lah kononnya. Bukan busy tapi nak tunggu ada wifi ni lama sangat. Tu yang macam stop sekejap daripada berblogging ni. Tapi sekali online terus ada 3BE dari Nuffnang :p Tau tau je tau tengah ada wifi.
 

So far entry ni just nak backlink kan je blog yang sangat rajin dan baik hati menganjurkan giveaway. Tu kira sebagai salah satu cara lah nak appreciate balik apa yang diorg bagi. Tapi nampak je simple, nak cari balik link penganjur, link sponsors. Seriously it do take much of my time la. Tak sangka haha. So just ya~ Kalau rajin bolehla blogwalking ke blog mereka :)


Topup RM5 dari Giveaway Paling Simple by CikGadis | Page

Topup RM5 dari 1st Double Giveaway by AinMfna
Sponsored by Ozzpinky | Page


Review blog from Segmen:Saya Blogger Tegar by Ina
Sponsored by Nabila Izzati

Topup RM10 dari 3rd Anniversary Giveaway Blog by Emas Putih
Sponsored by Yeputte Najihah | Facebook

Topup RM5 dari Mei Topup by Cik Yaya
Sponsored by Syahirah | Facebook

Topup RM5 dari First Giveaway by Blogger
Sponsored by Cik Ily | Page


Kan? Haha. Kalau ada yang pelik and curious kenapa blog ni takde pun entry jpin giveaway semua, malah jarang gila kot berupdate. Nad bukan menghilang camtu je, ada je kat blog lagi satu busy menjoinkan diri dengan giveaway :p Boleh lawat SINI kalau nak jenguk

Thanks to all of them!
Much love.


You Might Also Like

4 ulasan