Garmin Nuvi 40 with AES Hotspot Tracker

12:55 PG

Hi Assalamualaikum :)



Maybe ramai yang tertanya-tanya apa Garmin tu? Well for me lah, Nad memang tak pernah dengar pun brand tu :b Hee. Okay Garmin ni sebenarnya satu brand untuk GPS. Kalau korang taktau apa function GPS tu dah boleh pergi google kot sekarang.






Malu tak malu ah kan bila datang pakai sempoi gila, pegang produk terbalik lepastu diorang upload dekat page Gene Martino. Ugh



Okay sebenarnya GPS ni Nad menang je pun dari page Gene Martino . Contest ni dah lama, tak silap time bulan 5 haritu. Kena buat ucapan untuk Hari Ibu. Habis semua ayat-ayat gramatis yang biasa guna time SPM dulu keluar. Hehe nak menang kena lah ada effort, berfikir sikit.  Kannn?



Anyway, thanks to Gene Martino yang anjurkan contest ni. Even tarikh collect hadiah sampai 30June je, tapi disebabkan time tu Nad kat Penang so collect dalam bulan July jugak ar. Hehe nasib baik pihak diorangz still bagi collect. Kalau tak melepas peluang nak guna GPS. Nad ada google jugak harga GPS ni. Yelah nak tau la jugak kan berapa nilai dia ni. Around 300++ jugak lah. Hiks tak pernah menang benda mahal mahal ni.



Sekian. Seronok tau bila join contest/giveaway and then menang :b
Jom klik ni japp () And ()


You Might Also Like

6 ulasan

  1. tahniah nad sbb menang. unungla.. >.<

    BalasPadam
  2. perghh tahniah syg menang GPS ni.. untungnyaaaaa... jeles kat nad

    BalasPadam
  3. wow, tahniah! GPS tuu. takyah beli2 dah :)

    BalasPadam
  4. tahniah2 nad! akak pun guna garmin gak...hihi...sbb jenis ssh ingt jalan...

    BalasPadam