Blogger Famous Datang Blog Kita!

8:02 PG

Hi Assalamualaikum :)
Morninggg ;)


Kalau ditengok-tengok balik dah sebulan lebih blog ni tak berupdate. Sedangkan dah 2minggu dah kat rumah sebab cuti sem. Ni pun cuti tinggal sebulan je lagi hehe. Nak kata rindu kat blog, memang rindu! Setiap hari bukak untuk blogwalking tapi langsung tak berupdate. I know its normal hehew.


Bertambah rancak lagi berblogging ni bila tetibe Nuffnang bagi CPUV yang ke-13 untuk tahun ni. So CPUV terbaru ni dari Talent Corp SFCF. Rasa bersyukur sesgt sbb dah lama takdapat CPUV sobs. Blog ni semakin dilupakan oleh Nuffnang :'(



CPUV latest baru masuk 2hari lepas. Yang Transitions Optical tu dah lama tp amount tak bergerak puns -_-


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Lagi nak cite blogger famous datang blog ni! Ye, blog yang tak seberapa ni. Rasa macam eh? Alamak dah la tak berupdate memang blogger tu taknak datang lagi :( Camne blogger tu boleh sampai ke blog ni? Dia baca ke entry-entry kat blog ni? Agak-agak apa comment dia kat blog ni? Kihkih





Siapa blogger tu?














Wahhh Yuyu lagi sebulan lebih dah nak kawin kannn. Sempat lagi blogwalking hihi :b Terima kasih banyak banyak! Tak sangka blogger famous datang blog ni tau :) Mekaceh mekaceh 




You Might Also Like

41 ulasan

  1. Balasan
    1. Hihi best kan? Rasa bersemangat lain macam :p hihi

      Padam
  2. Congrats dear! Kita x dapat pun cpuv tu, xde rezeki :(.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alohh takpe jgn cedih eh? Earning kita tak banyak pun tu

      Padam
  3. Wahh untunglah yuyu rajin datang sini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hiks, takdelah rajin. Pernah ternampak dia datang sini sekali tu je haha

      Padam
  4. blogwalking sini.. isi tabung satu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekasih Mun sudi singgah :) Nt nad datang balas ehh

      Padam
  5. tahniah, bestnya blogger famous singgah blog :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi tulaa, Yuyu pemes dah sekarang. Tak sangka dia nak datang blog ni

      Padam
  6. Balasan
    1. Sangat :) Hihi alhamdulillah dapat gak merasa blogger pemes datang

      Padam
  7. hebatnya dia.. :)
    kita xda blogger femes singgah pung :\(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala, takdelah hebat mana pun Sop. Rasanya Yuyu tersesat je datang sini tuu

      Padam
  8. wah wah.. kelas gitew... hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi takde kelas mana pun Aefa :p Saja je tau

      Padam
  9. Alhamdulillah dpt jugak cpuv lg kn =) huntung la blogger femes dtg bw..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tulaa, dah lama tak merasa cpuv ni. Rindu dah

      Padam
  10. rezki melimpah walaupun lama x update..Syukurlah ^__^
    besalah bloggers femes ke tak femes ke BW tetap going sbb dah namanya bloggers x leh dipisahkan.huh..salam ukhuwah.thanx singgah kat shout td .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah :) Memang itu yg patut dapat kalau nak dibanding entry yg jarang nak timbul ni hehe

      Betul tu setuju setuju blogwalking tu normla la kan bagi bloggers :)

      Salam ukhwah juga ;)

      Padam
  11. Balasan
    1. Cun habis lah kalau blogger famous datang singgah hihi :p

      Padam
  12. Untung laa blogger femous jenguk.. Huhu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi alhamdulillah dapat la gak merasa :p

      Padam
  13. alhamdulillah, dapat juga ... waaahh... yuyu datang?... seronoknya...

    BalasPadam
  14. wahhh yuyu lepak blog awak.. bestnya.... bilakah kak yuyu nak mai lawat blog sy lak? hehhe
    jemput melawat http://anisnajwa92.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sama-sama kita tunggu k? Kak Yuyu dah datang mai lah roger

      Padam
  15. ada yg menarik kat blog ni...

    BalasPadam
  16. wahh untung laa..
    jeles! jeles!
    hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi jangan jealous Anne :b

      Tah tah kejap lagi Yuyu datang blog Anne pulak ke kan haa

      Padam
  17. wahh..untung la hhe..tahniah dapat be :)

    BalasPadam