Kesha's Concert Has Been Cancelled :(

12:38 PTG

Hi Assalamualaikum.

Goodmorning ;)



Concert. To be honest, I myself takpernah langsung pun pergi concert. Serious lah ni kan. Macam sosial sgt je? *Tp teringin nak pergi* Okay, haritu 8Share ada buat contest yang mana hadiah dia ticket concert Ke$ha on 26th Oct 2013 untuk 4orang. Nad memang takpernah join contest dr 8Share ni sebab taksuka share share dekat wall facebook :p Hee and rasa macam takleh menang lagi lagi bila kena buat slogan semua ni. Tapi saja lah nak join tetibe dapat email menang pulak. Lepastu terus pandai pandai buat keputusan sendiri free untuk datang collect ticket lols.



Spot my name there! :)



So esoknya, one of my friend, Fezeen teman untuk pergi office 8Share tu. Dengan taktau office nya katmana apa semua watlek je guna gps hahaha tp tak sesat okay akhirnya kitorang selamat sampai. Bangunan dia macam scary sikit lah sebab macam terasing and dalam tu macam entah la senyap sgt?



Jalan punya jalan ikut address yang dalam email sampai lah dekat office Says. Terkejut k terkejut. Office diorang lain sesangat sangat daripada office orang lain. Santai gila, style sesgt!!! Serious ni.


Kalau tengok video ni boleh nampak dah background office diorang yang awesome tu :) Taknak play sampai habis pun takpe, just untuk tengok background tu.

http://www.youtube.com/watch?v=zgQgPxYx-uk



Thanks Fezeen tolong teman 

Location : Says's office. Cool aite?




Okay last sekali yang paling menyedihkan sebab ticket yang menang tu betul-betul depan stage. Aghh haha dah excited nak tengok Ke$ha lols. The ticket also worth RM208 kot. Tapi apape pun I try to think positively la. Maybe memang tak harus diri ni ada kat tempat camtu kot. Mana tau jadi pape ke kan haa. Tapi tetap sedih jugak hahah.



The Green Zone area awh



Korang boleh baca sebab concert ni cancel katsini eh. 
O  O  O  O




Atau kalau malas......... Ala pendek cerita concert tu cancel sebab diorang takdapat permit, takdapat kelulusan untuk buat show. Sebab imej Ke$ha yang seksi, lirik lagu dia ada yang tak sesuai, cara berpakaian. Tapi pihak Livescape cakap Kesha dah sedia baju yang berpatutan, dah ubah lirik semua. Hmmp takde rezeki.


You Might Also Like

18 ulasan

  1. wahhh..untung la dapat tiket free...tp xde rezeki nak tgk kan.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi tula. Takpe, maybe ada la hikmahnya tu kan

      Padam
  2. laa cancel ke huhu sabar ja la

    p/s memang office diaorg cool gilerr!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tula pasal, pagi sebelum concert tu baru tau.

      Cik Itah da pernah sampai jugak ke? Lawa kan

      Padam
  3. Bestnya... Tapi kita tak minat la. Tapi kalau free, apa pun ok je... hehehe

    BalasPadam
  4. kesha kan memang jenis tak senonoh gtu kan. kencing merata masuk dlm lama sosial.. walaupon dia dh sedia kan baju dan tukaq lirik tu , sebab selama ni imej dia xelok jadi payah la nak dpat permit.. tapi syg la kan bukan sng nak dpat tiket free.. ^_^ mungkin ada hikmah xdapat pegi ... anyway memang cntik opis 8 share tu ... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe panjang Lieya comment eh. Tula, kalau dah takde kebenaran takleh buat apa lah

      Padam
  5. untungla dpt tiket free hihih.. aefa aritu pon kecewa Rm xjadik g sini.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe. Haa tula ada dengar cite gak tapi cam takde pun? Dah dah jgn kecewa ehh

      Padam
  6. mmm...tau xpe...ramai sally tgk yg dapat tiket ni...nasib baik la konsert CNBLUE hari tu lepas..hehe...takpelaa...think positive...takde rezeki tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula, ada nampak jugak blogger buat entry pasal ni.

      Wahhh peminat CN BLUE la ni

      Padam
  7. wahh..cm besh la g konsert...nt jom g super spontan ngn tiqi..hehe

    BalasPadam
  8. tak gemar sangat pergi concert..(padahal xpernah pergi pun) but, like you said.. maybe Allah nak pelhara kita daripada kecelakaan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Sama lah kita tak pernah pergi concert. Hehe

      Padam
  9. Rm208? mahal tuu.
    ape2 ponn sabar ye =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tula, kalau boleh refund ni memang best!

      RM208 X 4 :o

      Padam