Blog Berubah Wajah

7:51 PG


Hi Assalamualaikum..



Siapa yang memang dah hari-hari blogwalking ke blog Nad memang akan nampak la kan perubahan ni. Macam mana blog Nad yang dulu dan yang sekarang. Ada beza kan? Ekeke. Haha serious Nad pun sebenarnya taktahu yang mana pilihan yang lebih baik. Bila ada mood nak tukar je, terus jela tukar.



So, ini antara blogger-blogger yang perasan akan perubahan blog Nad even sehari selepas Nad edit blog. Hehe










Kak Anne  ||  Mazni  ||  Mimi  ||  Leen  ||  Fatanah  ||  Izzaty  ||  Madihah  ||  Athiqi



Ehehe maceh maceh jadi pengunjung setia blog ni. Antara benda yang Nad tukar tu ialah template, background, header dan tambah button yang tips, travel blablabla tu. Ingatkan lepasni nak tambah border blog, centerkan header dan buat footer. Hehe kiranya belum 100% lagi la siap blog Nad ni. Lepasni Nad dok meng-google lagi la cari tutorial kan.



p/s = Hehe tak ingat link Mimi dgn Madihah apa. Kalau terperasan post ni meh bagi link eh.

You Might Also Like

49 ulasan

  1. sekarang ni pun blog kak nad dah cantik comel... :) nanti kalau diedit mesti lagi cantik kan? hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha omey ke Fatanah? Macehh~ Harap-harapnya centu lah

      Padam
  2. wahhh...makin lawa lha blog nad jwapnya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe harapnya lah hehehe. Kalau edit menjadi.

      Padam
  3. simple!rajin nad tuka blog..niesa ni..kuss semangat..haha...selamat berhujung minggu nad..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan? Simple but I think nice la. Hehe kekadang je mood tu datang Niesa :D Happy weekend~

      Padam
  4. nak jugak lah edit2 header hihi.. dh pakai header tu lama sgt dh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sama lah macam Nad. Pakai lama dulu then baru tukar

      Padam
  5. Nak tukar template jadi mcm kak nad gak ah hehehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha Qila ni, akak pakai basic template je kot. Bukan blogskin comey comey tuu

      Padam
  6. rajin ea ubah wajah blog...... heeeeeeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kekadang je Kak Leeza. Kalau ada mood :p

      Padam
  7. hahahaa... makin lawa blog hang nad!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe maceh Azwa :) Blog kau dah sememangnya lawa!

      Padam
  8. Ha kak nad!!! Qila tahu dah kak nad muka cm sape!!!! Macam iklan fair and lovely tu!!! :D Girl tu sangat comeel. Mcm kak nad lah~ hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahhahahhahahahhahahhahahahha

      Apa Qila merepek ni? Adehhh mana ada macam girl tu. Yang tu comel sgt dah Qilaaa!

      Haha thang

      Padam
  9. cantik blog cam tuan nye jugak :0

    BalasPadam
  10. tengok nad edit2 blog trus teringin jugak nak edit tapi ujung2 sem ni sangat2 busy.. nak buat felt craft pun tak sempat.. huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terpengaruh eh? Alaa blog kak Anne dah comey takpe :) Pergi study dulu utk final exam hehe

      Padam
  11. editlah bagi meletop lagi kak. hehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tunggu mood datang lagi Mazni. Akak ni bukan rajin sgt ha

      Padam
  12. Balasan
    1. Haha mestilah ada. Pengunjung setia blog akak kan? :)

      Padam
  13. Ecece.. Blog dia makin lawa.. Saya pun rasa terdetik nak edit blog juga.. :D

    BalasPadam
  14. rajinnya tkr wajah. ZH xsempat lg nk buat wajah bru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggu mood ada je baru bertukar Zack hehe. Confirm lama lagi baru ada mood nak tukar ni ha

      Padam
  15. lawa lawa.. macam comelll je orang dalam header tuh? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekeke :p Macam macam la Fairuz ni haha

      Padam
  16. rajin nya . haha . Serius talk memang lawa :)

    New Entry : Hujan :)

    BalasPadam
  17. cantik header..tuan punye header tu pon cantik jugak..jelez kau jah!haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehew, buat sendiri je Zyra. Alolo macehhh~

      Padam
  18. macam canik je, macam comel je..
    hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe macam macam kan? Mekasih sudi comment. Selalu Nad memang ping dekat sini :)

      Padam
  19. wow,,,hebat lah,,,boleh la tolong ajar :)
    btw,,nice blog,,done follow :) salam kenal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahha adeh, nak ajar apa Yen? Nad buat basic-basic jer ni :b

      Mekasih :)

      Padam
  20. saya baru datang..hehhehe...nice ler..

    BalasPadam
  21. Ya Allah, tettew pun ada! Thank You kak Nad, haha

    ni link mimi =
    http://syamimisufiera.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe mestilah ada! Mimi kan rajin datang blog akak ;)

      Padam