CPUV 14 15 16

3:02 PTG


Hi Assalamualaikum!



Pernah tak korang rasa seronok sangat dengan berblogging? Ekeke. Itu lah yang Nad rasa sekarang. Sejak cuti sem ni duduk rumah hadap lappy jelah kerja. Bila menghadap blog ni tak ada lah boring sgt kan. Kita ber-blogwalking sana-sini, baca cerita orang.. Selain tu, dapat jugak increase traffic yang dulunya tak sampai 100 UV pun sehari. Tapi alhamdulillah sekarang dah menaik dan maintain 100+ UV. Apa pun masih kena belajar dan cari lagi cara untuk naikkan UV blog.



Yang buat makin bertambah semangat ni bila baru je dapat cheque dari Nuffnang berapa hari lepas. Lepastu, banyak reviews/events yang memerlukan UV yang tinggi kalau nak join, so makin semangat nak up traffic. Lepastu suka tengok pageview blog menaik hehehe. And then, semua hasil tu berbaloi sgtsgt dan tak rasa membazir bila CPUV blog tambah dan bertambah.





 

Memang ramai Nad tengok dapat iklan-iklan ni. Malah lagi banyak dari ni. Apa pun Nad bersyukur dengan apa yang ada ni. Ini lah dia CPUV ke 14, 15 dan 16 untuk tahun 2013 :D





1) INTI Cycle 1 Degree Campaign.

Iklan dia camni :




 
2) Nescafe Cans.

Iklan dia camni :


 
3) Ford MCA Launch (Nov).

Iklan dia camni :


 


Terima kasih Nuffnang atas CPUV ni semua. Terima kasih jugak buat blogger yang rajin singgah blog Nad dan click click hehe. Sama sama lah kita naikkan bilangan UV dan earning! Hehe



You Might Also Like

32 ulasan

  1. wahh tahniah.. berbelas2 dah cpuv, anne baru 1.. kehkehkeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee alhamdulillah. kak Anne baru start ke? Starting memang susah. Nad setahun berblogging dapat 1 je jugak :)

      Padam
    2. tak la, dah lama dah.. tp sebelum ni tak kisah pun ngan earning2 bagai tu tapi bila tgk dah ramai yang update pasal cpuv terus nak jugak.. hehehe..

      Padam
  2. tahniah... bulan ni kurang masyuk . SAD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alohh jangan sedih kak Lieya. Entah-entah kejap lagi masuk siapa tahu. Haa :D

      Padam
  3. tahniah nad, skali 3 tu.. akak bulan ni dapat seketol je. jadilah dr takde hihihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takpe kak, entah-entah kejap lagi masuk ke kan :)

      Padam
  4. seronok blogging bkn setakat nk duit nuffnang je...hehe sbb kita share dgn org... kan.. kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Lama-lama cam da jadi lumrah semua benda nak share

      Padam
  5. wahh..tahniah..murah rezeki...niesa xsampai pn 10..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takpe Niesa :) Tak sampai 10 tapi kalau earning masyuk best jugak tu ekeke

      Padam
  6. wah tahniah, saya belum dapat lagi cpuv bulan nov ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Dila :) Hehe kejap lagi tuu

      Padam
  7. tahniah yer... mmg suka berblog tp kdg2 tu kekangan masa !

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak. Eh sama lah kita. Sekarang ni free pun sebab tgh cuti sem

      Padam
  8. Tahniah! :-)

    Orait la tu, ada jugak sponsor muncul kat banner ads tu. Tak banyak pun, kira rezeki jugak. Keep it up :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Sylarius :)

      Kan? Bukan senang Nuff ni nak bagi..

      Padam
  9. hm qila lah tu yang click tu. Takde orang lain dah hohohohoho hi kak nad omey!1!!!11
    xoxoxoxoxoxox hugs!!!!


    btw thanks for sharing kak nad!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe akak tau! Mestilah Qila kan? Qila kan hari-hari datang ekeke

      Mekasih Qila :D

      Padam
  10. Balasan
    1. Terima kasih kak Liza :)

      Seronok sgt hehe

      Padam
  11. Waa.. bestnya dapat 3 in 1 xD

    BalasPadam