Hadiah hadiah giveaway

10:45 PTG


Hi & Assalamualaikum.


Setelah sekian lama tak review hadiah hadiah yang Nad dapat dari contest & giveaway kan? Jommm mari mari tengok hadiah apa yang dah menang tu? Dah lama dah pun ada dalam koleksi tapi asyik tak berkesempatan je nak review. Apape pun kena jugak review semua ni sebagai tanda terima kasih kepada penganjur dan sponsors ok.




 1) Sticker Fridge Magnet.


 

Fridge magnet Toblerone yang comels sgt tau. Hehe boleh tambah koleksi. Kebetulan ibu nad memang  jenis yang suka kumpul fridge magnet ni.

Penganjur : Nisa




2) Fridge Magnet dr Langkawi.

 

Hehe bulan 7 haritu Nad memang ada pergi Langkawi tapi tu pun beli fridge magnet 2 je. Tak sangka lepastu menang giveaway ni dapat lagi 3 fridge magnet dari Langkawi dari Mrs Upham :)

Penganjur : Nisa
Sponsor : Kak Ida :)




3) Foot Mask.


 Dalam banyak banyak mask memang Nad tak pernah beli or cuba foot mask hehe. Rolanjona foot mask ni ada 10sheets and disarankan guna sebulan sekali. So far tak guna pun lagi hehe. Agak agak bila la baru nak habis kan.

Penganjur : Cik Lala  // Facebook Cik Lala




4) Patung Kangaroo dr Australia.


Hehe baik sgt Syaza ni tau. Act, giveaway ni Nad ikut jadi sponsor jugak lepastu tetibe nama naik utk random haha. Boleh request nak patung kangaroo or koala. Nad pilih kangaroo. Syaza ni sekarang study dekat oversea tau.

Penganjur : Syaza Nazura 




5) BB Plus Collagen.


First time dapat BB Plus Collagen ni Nad ada dekat Penang. So ibu Nad yang excited sangat nak try. Dalam sekotak ni ada 20sachet. And sekotak ni worth RM180. Last last bila kita balik dari Penang tinggal 1sachet je zz -.-"

Penganjur : Nabila Biela
Sponsor : Facebook Kak Azlinda




So far, tu jelah tentang hadiah hadiah yang Nad dapat ni. In Shaa Allah hujung bulan ni up lagi entry pasal hadiah hehe. Tengah kumpul bagi cukup 5 dulu kehkeh :p Alhamdulillah bersyukur dgn apa yang Nad dapat. Sebab semua ni random je. Nak dapat top referral memang susah sgt la hihi


You Might Also Like

25 ulasan

  1. seronok kan bila dapat hadiah.. tak kisah la hadiah tu berharga atau tidak.. anne tak penah lagi menang mana2 GA.. hehe.. eh, tahniah tau.. lupa pulak.. kikiki.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula. Hadiah hadiah ni dia ada sentimental value dia sendiri :D

      Jgn mengalah, based on nasib kan benda ni. Kita just try. Kalau ada rezeki, ada lah.

      Maceh Anne :)

      Padam
  2. murah rezeki nad..byk nye dapat hehe..zyra tak pernah join pape GA pon. klik iklan nuffnang tu.hope boleh buat belanje nad nanti hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah ada la sikit-sikit Zyra :) Oh, tak minat eh?

      Double thanks to you dear!

      Padam
  3. wah bestnya dpt hadiah cengini. tahniah ye.
    kite tak minat lak join mana2 GA ni -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe part dapat hadiah tu yang best :p

      Mekasih cik Nadya :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Manyak manyak manyaknyeee hee ni biasa-biasa jela Dedeq :)

      Padam
  5. wah bestnya!!!! qila pon takpernah menang sighs.
    Pernah tapi hadiah dia kureng hahahahah <3


    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan mengeluh Qila :b Hew, cuba try la, nasib je kan. Kadang dapat hadiah best kadang biasa biasa je tapi still nak claim jugak lols

      Padam
  6. amboi byk nye.. aefa tak pernah menang pape -.-''
    btw. tahniah hihii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Try lagi Aefa :) Join banyak banyak.

      Maceh Aefa :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Best Best! Tang hadiah ni lah paling best :p

      Padam
  8. wow !
    banyaknya hadiah dia dapat... murah rezeki =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Miss Sunsweetz, ada lah sikit-sikit.

      Jom lah join join giveaway ni

      Padam
  9. wahhh, banyaknya. ni mesti selalu join mane2 GA. hehe. tahniah.
    akak dulu pun pernah dapat BB Plus tu. sedap. heee ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang! Kalau boleh semua nak join kekeke :p

      Kan? Sedap, manis. Tapi nad dapat rasa 1sachet je

      Padam
  10. perrgghh, rajinnya join GA. tahniah :D

    BalasPadam
  11. perrgghh, rajinnya mauk GA. tahniah miss Nad :D

    BalasPadam
  12. wahh bestnya slalu menang..untungnya..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takdelah selalu Ima :) Sikit je ni..

      Padam