Jom daftar Whohaa.com!

12:29 PG


Hi Assalamualaikum.



Harini Nad nak cerita pasal laman web terbaru iaitu Whohaa.com yang mana merupakan salah satu web baru untuk kita menjana pendapatan. Nad pun baru je register dengan laman web ni petang tadi. In Shaa Allah will work and sentiasa maintain untuk redeem barangan yang Nad minat ehehe.




Apa yang perlu anda lakukan hanyalah:

1) Register.
2) Jawab survey.
3) Redeem points. 
4) Tunggu barangan anda sampai!

 Seriously, as simple as that.




Siapakah yang harus mendaftar?

1) Pelajar. 
2) Facebooker. 
3) Golongan bekerja.
4) Suri rumah. 
5) Sesiapa sahaja.




Apakah contoh-contoh barangan yang boleh didapati hasil points yang dikumpul?

1) Samsung Galaxy Camera   (190,000 points
2) Kingston 16gb Flash Drive   (4,700 points
3) 2600mAh Battery Power Charger Bank   (4,500 points
4) Fujifilm Instax Mini 8   (45,000
5) Voucher AEON Jusco, Tesco, Popular & Ikea   (Bergantung kepada nilai

Dan banyak lagi!!! 

 Dan kebanyakannya semua unit masih available sebab ni laman web baru so tak ramai lagi yang tahu :) Mari kita sebar-sebarkan!




Bagaimana hendak mendaftar?

1) Register.

 

Anda nampak kotak merah di atas tu kan? Just register dan isi sahaja details diri anda. 



 2) Jawab survey. 

 


Kotak MERAH : Click untuk lihat survey apa yang available untuk anda.
Kotak KUNING: Click untuk menjawab survey dan seterusnya mendapat points.



3) Lihat barangan yang boleh di-redeem bersesuaian dengan points.


Kotak MERAH : Click untuk lihat barangan yang boleh di-redeem.
Kotak KUNING : Untuk melihat dengan lebih details akan barangan yang ingat anda redeem.




Setelah anda click, anda boleh lihat akan specifikasi produk, points yang diperlukan untuk redeem dan berapa unit yang masih available. 


Click kotak HIJAU jika points anda sudah cukup untuk redeem.







Alright, rasanya dah cukup untuk review Whohaa.com ni kan?





Aloh. Fail sangat bab edit-edit ni. Byezzz




You Might Also Like

31 ulasan

  1. Macam best je... Nanti kita join tau...

    BalasPadam
  2. eh pahal last2 tu ada gmbr org cantik tu hahahahaha
    nasibaik kak nad comel okkkkk hihihihihi

    okay qila dh sign up. Untung lah dia hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agagaga Qila suka camni tau!

      Maceh Qila! Saaaaayang Qila k! <3

      Padam
  3. Alamak tapi 1996 takboleh t_t hehe qila sign up jugak hohoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hew takpe tak kisah pun. Sebab kita redeem barangan & voucher :)

      Padam
  4. dah join ^^ credit utk kamu http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh rajinnya Miss Sunsweetz :)

      Maceh tauuu
      Jom kita sebar-sebarkan lagi

      Padam
  5. erk engat nak sing up klik kat gambar paling bawah tu...hahaha...
    menarik juga kira macam drop ship laa nie yer?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaha ngade tau!

      Bukan dropship, tak perlu berniaga / cari org pun Aminin.

      Kita cuma jawab survey dan earn points. Bila points dah banyak, kita redeem. Pastu tunggu depan rumah, dapat la barang kita tu. Yeayy ^^

      Padam
  6. Balasan
    1. Yes dear :)

      Sama juga macam AssignJobs, Toluna, AipOnline, MySurvey.
      Lebih kurang la :)

      Padam
  7. Macam best je, bole la join pasni hihihi

    BalasPadam
  8. Bestnya...jap lg sha join yaa..

    Jemput singgah d www.opzzpinky.my

    BalasPadam
  9. mcm best je.. hehhe.. nanti baru tgk.. tenet tgh sakit ni. loading punyelah lame -.-''

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best Aefa! :) Hehe okay & jangan lupa keep sharing

      Padam
    2. semalam org len tlg daftar kan haha.. sbb tenet slow lah.. bhgn register tu xdpt loading tarikh lahir tu. dah la tu wajib isi -.-''

      Padam
  10. Almost done sign up..macam best je. Btw, thankyouuu sebab share benda ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sign up :)

      Sure, no prob Budak Sedih

      Padam
  11. Wahh terbaru punya ni / macam best je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe baru jugak la Fiqa :) Dan memang best pun

      Padam
  12. Assalamualaikum.
    yeeaahh! dah join. thanks sharing :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam..

      Yeayyy thanks Aienn :) Sure. Keep sharing too :D

      Padam
  13. Hello nad.nice info mohon dipautkan http://mediaharia.blogspot.com ke blog link nad.

    BalasPadam
  14. Aloo..tak boleh join. Bawah umur.. T^T

    BalasPadam
  15. wah, macam best je ni, nk join gak la..

    BalasPadam
  16. berapa lama nad kumpul points sebelum dpt pendrive tu? 0.0

    BalasPadam