Lee Kwang Soo Datang Malaysia 2014!

3:10 PTG


Hi Assalamualaikum.



Dari dulu la Nad dengar Kwang Soo nak datang Malaysia la, Jong Kook la, Running Man laa. Tapi rasanya yang betul-betul datang cuma Jong Kook je sekali haritu kan? So, ni berita terbaruuu. Nad dapat tau Lee Kwang Soo akan datang Malaysia 2014 ni! Haha so sesape yang minat Kwang Soo da boleh start beli ticket kot Ekeke.






Tarikh : 4 Januari 2014  (Sabtu)  7pm
Tempat : 15th Floor Star Stage, KWC Fashion Mall, Kuala Lumpur 
Harga ticket : RM158, RM298, RM498 (dapat poster ber-autograph Kwang Soo)




Nad kenal Korea Korea ni pun sebab tengok Running Man, yang lain tu tak kenal sangat. Haha apa pun, Kwang Soo memang famous dengan perangai betrayer dia ni dan blur! Dia juga digelar Easy Brother dengan Suk Jin. Nad tengah menunggu bila la diorang nak datang complete sekali all members dan buat Running Man dekat Malaysia.



Seating dia camni. Agak-agak korangz nak tengok muka Kwang Soo clear sikit beli lah yang Premiun tu ahaha. 



Nota kaki : Hmm takde apape offer untuk dapat free ticket ke? :p Ehehe

Maklumat lanjut boleh ke TicketPro



You Might Also Like

25 ulasan

  1. saya pun minat kwang soo jugak! tapi mahal betul tempat duduk tu. btw welcome to malaysia zirafah korea :D haha

    BalasPadam
  2. Hahahahhaahah wah. Kwang soo sangat comel!!!!! Thanks fr sharing kak nadddddd~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha betrayer mana tak comels? :p

      Jom pergi Qila?

      Padam
  3. erk...sorry tak kenal..hehe

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Best best! Kalau dapat ticket free lagi best :D

      Padam
  5. oshem.. huhu.. Kim Jong Kok pun datang kan.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada dengar jugak.. Tapi Nad tak sure la Jong Kook betul datang ke tak

      Padam
  6. wah!! bestnya tp comfirm xleh pergi..emmm :(

    BalasPadam
  7. nak pergi tapi bila tengok tiket *krik krik*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah kita Leen! *krik krirk krik krik*

      Padam
  8. dari hari tu lagi kononnya ada ura2 nak buat running man kat msia, tapi takda pun.. Pastu diorang nak datang sini reramai tapi cancel la pulak.. ni sorang2 je datang.. tapi kalau diorang datang sini pun akak tak gi punya.. jauh + tiket mahal.. tengok kat laptop je la lagi best.. kehkehkeh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulaa, lama jugak dah Nad dengar ni. Dari excited sampai dah tak excited dah kak Anne.. Hehe kalau ada rezeki Nad nak pergi!

      Padam
  9. awesome lee kwangsoo yang sengal nak datang malaysia...yeahhh ahahahaha

    BalasPadam
  10. Haha Abell suka dia :))
    Kelakar

    http://abellmohd.blogspot.com/2013/11/review-produk-kecantikan-delisa-cosmetic.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Kwang Soo memang ada peminat dia tersendiri :)

      Padam
  11. kenal kwang soo ni masa tgk ceta high kick 2.. dgn rambut serabai nya.. tak tahu plak dia femes sgt dalam running man ni sebab kak tak layan running man. skrg baru ja dok belajar tgk sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh yeke? Nad pulak kenal dia daripada Running Man. Cerita-cerita lain taktau pulak..

      Padam
  12. kwang soo!!untung la dapt jumpa kan..hehe

    BalasPadam
  13. alah,mahalnya...
    haha,kwang soo ni memang betrayer betul...suka tengok RM! hehe :D

    BalasPadam