Majlis Pelancaran Video Brosur di Khadijah's Kitchen

6:58 PTG


Hi Assalamualaikum :)



Bila tengok tajuk tu mesti orang tertanya-tanya. Apa video brosur tu? Video brosur ialah salah satu cara untuk kita promosikan produk//business kita dengan mudah, cepat dan pantas melalui video. Cara untuk dipromosikan pastinya sangat menarik dan mudah difahami. Boleh ke page Bleu Nagas untuk lihat video-video diorang.




Hari Sabtu lepas (16Nov2013) berlakunya pelancaran video brosur ni di Khadijah's Kitchen dengan kerjasama BlooggersDotCom. And yeah, this is my first time joining this kind of event. So, first impression is quite important right? Alhamdulillah layanan yang diberi sangat menarik dan event tu memang meriah dengan jayanya.






Registration Booth.

Time datang ni segan takyah cerita. Dah la tak kenal sesape pastu gi datang sensorang pulak. Apapen ada orang yang akan bawak kita masuk dan explain nak buat apa hehe. So takdelah macam masuk sensorang forever alone sgt.





Masuk je terus bergambar di photobooth yang disediakan oleh pihak Video Brosur.




 




Pose lah semahu-mahunya. Lepastu Nad terus gi tukar baju BlooggersDotCom dan duduk dekat meja yang ramai-ramai nii. Uuuu selama ni usha-usha online je sekarang dah jumpa depan mata. Nasib diorang friendly & tak sombong! Kalau tak cane la Nad nak bawak diri ni.
















1) MC of the day
2) Wakil Bleu Nagas
3) Wakil BlooggersDotCom : Abg Jocko







Lepastu kitorang ada games! Kena bina something yang tinggi dengan menggunakan lidi di atas. Yet kalau nak memang base kena kukuh la. Then yg atas tu pacak la cemane pun kan. Dan gambar dengan some of the winners. Untung sgt tau diorang dapat shawls from By Puji. Lucky draw pun sama. But I got no luck that day. So tak dapat merasa shawls dari Puji.






Nothing better than this. Kegembiraan yang tak terkawal bila nampak makanan zz perlu ke sampai macamtu? Dan lepastu dihiburkan pula dengan persembahan daripada pemilik restoran itu sendiri!






Dato' Khadijah Ibrahim

Pemilik Khadijah's Kitchen.






Tak lupa juga buat kek yang tak sempat dirasa sebab terlalu sibuk fikir nak balik. I got a wedding to attend that night hmmp






Random photo of us (BlooggersDotCom)







Highlight of the day. Goodie bag! Ekeke
Thanks to our great sponsor!! You gais are awesome k

Ada cheesecake jugak. But Im sorry, dah termakannn. 
Way too delicious! I cant even handle myself.



Sponsors:
Idea Master  (sponsor mug & bag & button badge)
By Puji *Insta: @bypuji (sponsor shawls for lucky draw & games)
Cheez &Choc *Insta: cheeznchoc (sponsor cheesecake)
Coklatmanis2u *Insta:ifacoklatmanis2u (sponsor cake)




Ini event pertama Nad join sesama blogger. Dan event ni sangat happening. Berbesar hati untuk join event-event selepas ni jika masa bersesuaian dan ada kelapangan. Thanks kepada blogger-blogger yang sudi tegur even after the event yang still contact. And sorry to Acul! Kenapa tak cakap ada dekat sana. Kenal punya dah lama tak silap 2010 kot. Tapi Nad tak cam muka sorry. Kalau la Acul tegur haritu.




Blogger-blogger di luar sana, kalau nak join event best-best camni, sila lah pergi ke ===> BlooggersDotCom. Serious memang ramai yang tanya camne boleh join, even di insta, tak pun sampai ada yang IM tanya pasal gambar. Awh. Great event waiting for you like every week kot. Sedih dah nak balik Penang pasni susah dah nak join :'( Ok bye


You Might Also Like

23 ulasan

  1. untungnya lah pergi event .. huhuhu... actually jeles cuma part goodies tu jer.. hhhehee .. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang untung. Tulaa, best dapat baju :D

      Padam
  2. nak join tapi muda lagi, haha jkjk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muda pun boleh kot Leen. Ada yang paling muda katsitu 15tahun

      Padam
  3. Balasan
    1. Seronok seronok! :) First time join event camni

      Padam
  4. best nye dpt same2 gn blogger lain.. goodies takde lebih ke :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best Aefa :) Hehe takde lah plak. Kalau tak mesti Nad dah amik lebih :p Hehe

      Padam
  5. piwit ada gambar orang cun melecun lah hihihihihi
    piwit woot woot \\^O^//

    Hm nak join jugaaaaaaaaaaaaak nak jumpa kak nad omeyyyy iihihihi <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahahha Qilaaa takda cun mana pun haa

      Jom jom jom nak jumpa jugakkk <3

      Padam
  6. Wah seronoknya join program mcm ni heheheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang seronok pun.. Jom lah join lain kali hehe

      Padam
  7. Ingatkah Khadijah mana la yang bukak restoran ni, Dato Khadijah Ibrahim rupanya, penyanyi legenda kegemaran bapak saudara belah mak saya.

    Anyway, thanks sebab sudi sharekan info berkenaan BloggersDotCom tu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hhahahahahha Haa nasib baik kenal :)

      Sama-sama, keep in touch with the page

      Padam
  8. Thanks for coming dear ! :)

    Behalf of Blooggers dot Com

    BalasPadam
  9. wow...untung kak Nad hehe..cantik baju Kak..bju tu terhad ke hihihi :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe first time join je Nieda :) Cantik kan hehe terhad kot. Cer try mintak dekat BlooggersDotCom

      Padam