Sneak Peak Hadiah Giveaway

10:19 PTG


Hi Assalamualaikum :)



Surprise!!!



Ya thats it. Nad memang dah lama sangat plan nak buat giveaway. Anddd ingatkan nak buat time followers mencecah 2500. Haha tapi bila ditunggu lambat sgt la pulak nak sampai 2500 tu ekeke. So dah tak sabar sgt dah ni. Sponsors pun dah ada apa semua. Fikir punya fikir Nad pun decide lah nak buat giveaway ni dari 25 Nov hingga 25 Dec 2013 (Christmas).




Untuk entry kali ni, korang tengok je dulu apa hadiah yang bakal diberikan okay? Nanti bila dah publish entry giveaway baru Nad bagi sekali link sponsor and syarat apa semua tu lah. Make sure korang join tau!!! Wajibs :p Ekeke




Top referral :


RM50 (2)

1st & 2nd highest top referral



Random :


Baju inner (1)



Purse purple (1)

Head scarf (1)
Kopiah (1)



2pcs Shiseido Black Mask (2)



Biskut Oreo (size kecik) (1)


Minyak angin (1)


Bookmark (5)

Review blog (4)
Bloglist (2)



So total up semua ada 21 orang pemenang!! Haaa masyuk tak? Kira banyak lah tu kan? Ekeke

Maaf Nad menghilang sekejap. Dah masuk kolej balik ni haha. Might be busy sikit la. Tapi rasanya tak akan mungkin lupe juga la dekat blog kan? :)


You Might Also Like

31 ulasan

  1. Emmmm x sabar nak join ni...gud luck dear

    BalasPadam
  2. mcm bez jer mcm nk join jer....mcm mnarik jerr waaaa :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jemput lah join.. Memang best pun ni

      Padam
  3. Balasan
    1. Awesome an. Lagi-lagi top referral. Meh la join :D

      Padam
  4. nak hadiah..nak hadiah..purse 2 cntiknyaaa...

    BalasPadam
  5. wahhh..byk nye hadiah...selamat ber-GA..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee takdelah banyak sgt Niesa.. Apa pun bersyukur :) Selamat join

      Padam
  6. gud luck ye :) hehe.. licha tak berapa sgt bab join GA nih. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe okay Licha tak apa. Terima kasih :)

      Padam
  7. tak sabarrr >< singgah jum komen sikit kat entry ni http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-1-mengumpat.html

    BalasPadam
  8. wow banyaknya hadiah!
    makin busy la nad nanti.. hehe..

    BalasPadam
  9. Assalamu'alaikum.... Hai, awak! Hehe... kita singgah sini membalas kunjungan. Gud luck untuk your giveaway ye? Jazzakalahu khairan kasira... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Sofia :) Terima kasih tauuu

      Padam
  10. new giveaway :D
    http://namesherry.com/2013/11/biru-band-cds-giveaway.html

    and ya.. will hav more stick ot blog :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks invite :) Will join your giveaway

      Padam
  11. banyaknya hadiah. nak black mask. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe in shaa allah kalau ada rezeki :) Best tau black mask tu

      Padam
  12. hadiah top referral menarik! wish me luck :)

    BalasPadam