Update Hadiah Lagi!

12:35 PTG


Hi Assalamualaikum.



 Haritu Nad ada cakap hujung bulan nak update pasal hadiah lagi kan? So, ini lah dia entry yang dimaksudkan tu. Dan semestinya, semua yang Nad dapat ni adalah hasil daripada join giveaway di blog-blog blogger yang lain. Hadiah apa yang Nad dapat kali ni? Haa jom tengok!




 1) Halfmoon Shawl.

 


Hadiah ni dah lama da dapat. Dari sebelum nak raya haritu. So second picture tu gambar hari raya first Nad pakai shawl halfmoon :) Kalau berminat boleh contact sponsor dekat bawah ni.

Penganjur : Amirah
Sponsor :  Fanpage Zyranee




2) Felt Bookmark.

 

Creative kan? Serious Nad tak pernah terfikir yang kain felt ni boleh guna untuk buat bookmark ohh. Selalu kita tengok orang buat plushie je kan.





3) Keychain Amirugumi. 

 

Handmade!!! Ya Allah adore gila tangan Mira, pandainya dia buat patung comel-comel camtu :') Thankyou, its so cute tau!

Penganjur : Mira




4) 6pcs Shiseido Black Mask.

 

Shiseido Black Mask. Dah famous kan sekarang ni :) Time menang tu Nad ingatkan 1pcs je, sekali sampai rumah ada 6pcs :) Thankyou owner JomSinggahShoppe.

Penganjur :  Tashyra
Sponsor : Fanpage JomSinggahShoppe




6) Keychain Pou Kecik.

 

Thanks Eymasu untuk keychain pou kecil comels ni! Hehe suka. Ofcouse la diilhamkan dari game pou tu kan. Nad dapat colour orange :) Kak Fatin Diana pun sama kan kan





Yeayyyerzz alhamdulillah banyak jugak la hasil sepanjang duduk kat rumah ni. Kalau time dekat UiTM tak ada masa sangat nak join dengan keadaan masa dan wifi -.- Pape pun thanks kepada semua organizers & sponsors giveaway :) Baiknya korangz kan! Semoga murah rezeki selalu..

You Might Also Like

32 ulasan

  1. Wah banyaknya hadiah Nad dapat .. Tahniah Nad

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah Fiqa :) Ada la sikit-sikit

      Padam
  2. wah banyaknya.. Tahniah... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada la sikit-sikit Hajar :) Rezeki join ga. Terima kasih..

      Padam
  3. murah rezki... tahniah
    Akak ada gak menang..tapi janji nak anto hadiah..alamat semua dah bagi..tapi dah sebulan..xdpt pun hadiahnya..Kata Shawl CT...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. Tunggu je kak. Atau lupakan kalau taknak sakit hati hehe. Kalau sampai tua adalah, kadang terbiar camtu je haih

      Padam
  4. cantiknya halfmoon & tuan halfmoon.. hihi..
    hari tu beli halfmoon tapi sampai sekarang tak pakai2 lagi.. camna nad buat tak melekap kat dahi eh? ce bg tips skit.. hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekeke maceh kak Anne :)

      Haha adeh nak tips cane eh? Nad takde guna pape pun..

      Padam
  5. Murah rezeki Nad..kak ina suka Nad pakai tudung halfmoon tu..cantikkkk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah kak :)

      Hehe mekasih kak Ina. Nad suka roti kak Ina! Haha

      Padam
  6. Keychain amirugumi tu smart gila.Boleh dikomersialkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulaa, creative. Tak ramai org pandai buat

      Padam
  7. tahniah Nad...itulah berkat kerajinan Nad join GA ni...kak ana tak pernah lagi masuk sebarang GA mungkin satu hari nnt blh cubakan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee alhamdulillah.. Semua bergantung dekat rezeki jugak kan

      Join lah, best tau :)

      Padam
  8. comel comel semuanya. untong awak kan. tp yg paling untong dapat shawl half moon. hee nt nak cuba join GA jugak laa ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee alhamdulillah.. Tula, cepat pulak tu proses penghantaran :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Memang best pun Putri. Menaikkan lagi semangat nak join!

      Padam
  10. hamboi..kemain dia posing tangkap gambar. =P

    exam dah habis
    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/11/exam-dah-habis.html

    BalasPadam
  11. wahhh...mesti rajin join giveaway ni...banyak dpt hadiah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang rajin Niesa. Blog Nad lagi satu semua pasal giveaway je..

      Padam
  12. byknye dpt.. tahniah2,, pau tu mmg comel..

    BalasPadam
  13. Amboi... Banyaknya... Nak juga... hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Zack try la join giveaway or contest apape :p

      Padam
  14. banyaknye dpt ... bestnyer ,, :D

    BalasPadam