CPUV INTI College

11:45 PTG


Hi Assalamualaikum.



Baru je nak merajuk dengan Nuffnang T_T Boleh pulak 3minggu tak dapat CPUV langsung. Cedih tau. Nak buat apa pun taktau dah. Pastu lagi frust bila tengok orang asyik post je dapat CPUV INTI College, sampai 3 pulak tu. Mana tak jealous kan? Rasanya memang ramai lah blogger yang dapat.



Pastu saja la nak check kot kot ada dapat jugak ke kan? Ehehe :p Pastuuuuuu tetibe ada 2 CPUV on going. Wee~ Hehehe both CPUV comes from INTI College.






INTI College ni dia nak promote college dia since.. yelah, ramai yang baru lepas habis SPM kan. Kot kot rasa nak sambung study boleh la usha usha INTI College. Tak silap Nad ni college swasta la. 



Ehehe sukanya kita dah dapat CPUV baru. Baru lah rasa semangat sikit nak blogwalking, nak up traffic, nak main comment comment. Lagi lagi bila streamyx dekat rumah ni dah upgrade. Rasa laju semacam je. Tak sempat nak bukak tab lain dah habis loading.



*Agak-agak nampak ads INTI College tu rajin-rajin lah click kan eh? :p Lagi RM12 nak boleh cashout dah hew. Nak cashouttttt!

*CPUV ke 17 & 18 untuk tahun 2013. Mungkin yang terakhir untuk tahun ni?


You Might Also Like

35 ulasan

  1. Qila dah click 5 kali hohohohohohoho sepp sepp kak naddd :DDDD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cehh cehh Qila, alohh rajinnya click 5x. Thanks! Qila la peng-click tegar Nuff akak hehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Thanks kak Lieya :) Alhamdulillah masih running lagi..

      Padam
  3. alhamdulillah...tahniah ye:)

    done klik2,hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. Yeayyy mekasih Nana :D

      Padam
  4. Tahniah! rezeki di akhir tahun..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih :) Ehehe rezeki Tahun Baru ni bila pulak nak masuk ekeke

      Padam
  5. Assalammualaikum...tahniah k.. moga sukses selalu..

    mselim3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Selim :) Hee terima kasih..

      Padam
  6. Salam...tahniah Nad... dapat CPUV dari cik Nuffnang..
    Am klik kali ke-10 harap tak marah yer..hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Aminin :) Hehe terima kasih

      Awhh banyaknya 10x! Hehehe

      Padam
  7. WOW..... masyuk..... tahniah tahniah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe masyuk sikit la kak Leeza. Harap CPUV ni stay lama-lama sikit :p

      Padam
  8. Tahniah nad!hehe..dpt jgak cpuv kan..wahhh..lg rm12 nk cash out dah?bestt nya! Niesa lama lg la nampaknya...hehe...niesa tlg click inti lg! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks kak Niesa :) Now lagi RM10 je nak boleh cashout la. Usaha lagi kak! ^^

      Padam
  9. Balasan
    1. Eh serius la Wan tak pernah? Wan tipu ni ><

      Padam
  10. Balasan
    1. Terima kasih Sop :) Rezeki berblogging ni..

      Padam
  11. tahniah..sy isi tabung inti dear :)

    BalasPadam
  12. rezeki nad...akak pun dpt jugak cpuv inti nie... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula kak, Nad tengok ramai yg dapat ni..

      Padam
  13. Tahniah Nad. Inilah yg dikatakan rezeki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih :) Alhamdulillah Shameel, ada la rezeki sikit..

      Padam
  14. rezeki melimpah ruahh..tahniah!! haha

    BalasPadam
  15. congratulation...and semoga rezeki semakin bertambah lepas ini..hehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Lan! :) Amin amin In Shaa Allah

      Padam
  16. Tahniah ^_^ Saya klik :D Yang ini CPUV blog saya yang pertama ^_^ Oh ya.. CTR maksudnya apa ya? .__.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha yeke? Tahniah Yun Sing! :D Ala maaflah akak pun masih tak memahami apa function ctr tu -.-

      Padam
    2. Terima kasih :) Ok takpe.. dah faham.. maksudnya berapa % orang yang klik daripada semua yang nampak iklan tu.. kalau tak silap saya laa.. :)

      Padam