Leessang (Gary & Gill) Datang Malaysia 2014

2:29 PTG


Hi Assalamualaikum.



Leessang? Apa tu? First time Nad jumpa pun Nad macam amende ni. Ohh rupanya tu gabungan Gary (Running Man) dan Gill. Yela, Gary kan layan rap. Aghhh excited gila!! 2014 nampak macam awesome. Dengan aktiviti sepanjang Tahun Melawat Malaysia, Kwang Soo Datang Malaysia, sekarang ni Garyyyy Leessang pulak datang Malaysia! Hebak ah







Date : 11 Januari 2014 (Sabtu) 7pm
Tempat : Startage, Kenanga Wholesale City

Harga tiket :
Normal - RM108
Silver - RM188
Gold - RM238
VIP - RM388
VVIP - RM488



Well, harga standard la kot nak pergi tempat-tempat camni. At least nak jumpa Gary lagi murah dari nak jumpa Kwang Soo ><  Hahaha apa ni. Emm nak ticket free pls? Ada sesape nak belanja Nad tak?





Ada tak ni orang nak belanja kita?


K takde.


Untuk maklumat lanjut boleh ke MyTicket


You Might Also Like

37 ulasan

  1. ~_~ mahal gila ticket..haha..kwang soo lg fames kot dari gary tu yg si zirafah tu lg mahal..kihkih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan mahal kan? Kak Niesa belanja Nad please? Ehehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Hahaha tau tau je cik Nor ni. Tapi kewangan tak mengizinkan la pulak hehe

      Padam
  3. Fans gary mesti seronok kan..gary ssi!
    Jemput singgah ke blog
    Blog Azhafizah.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe mestilah seronok. Gary tu sweet tau kak :)

      Padam
  4. dengar cite HAHA pon nak datang malaysia jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh yeke? Haha punya Nad tak pernah dengar lagi. Wahhh knpa la diorg tak datang je sekali as Running Man :p

      Padam
  5. wah.. rjin sungguh depa mai sini nooo.. kalo pelakon drama mai tu lagi best... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tu ler pasal. Kira dikenali la jugak eh Malaysia ni. Haha tu mesti lagi mahal kot kak :p

      Padam
  6. wowww .. harganyaa .. belom kira berapa ribu orang pulak yang dtang situ .. fuh !! kaya betol dorang ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tula, masyuk betul eh diorang ni bila dah famous. Nak tengok pun kena bayar brpa ratus

      Padam
  7. mahalnya. cuba kalau gary ni datang dgn ji hyo, mesti lagi mahal harga tiket. hahaha :b

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha mesti lah kan? Sweet gila kalau diorang datang berdua haha

      Padam
  8. pakej murah ke korea. tour guide student. private trip to seoul.

    BalasPadam
  9. fuh! mahalnyer tiket, dapat handbag sebijik ! hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah betul tu kak. Lagi lagi tgh Year End Sale sekarang ni. Akak save utk handbag jela

      Padam
  10. wahhh...untung lha sapa dapat pegi...gary ni kan antara rapper underground yang terhebat dari korea :O

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tp Gary ni dah makin famoous dah ni. Mau nanti datang lagi makin mahal ticket dia :b

      Padam
  11. nie artis korea ek??not bad gak harga ticketnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  12. Nak pergi tapi mahal betul tiket dia .. Suka sangat dengan Gary aka Leessang ..

    BalasPadam
  13. huihh.. tiketnyeee.. mehei.. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tulaa, tapi standard la akn harga camni. Memang tak dapat la nak pergi kalau camni

      Padam
  14. Assalamualaikum.. salam perkenalan :)
    Ros singgah sin dan follow :)
    mahal ek tiket dia.. kalau yang minat habis tu, mesti tak kisahkan tentang harga tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Ros :) Salam kenal jugak..
      Tulaa rasanya kalau peminat fanatik memang tak kisah dengan harga ni, janji dapat jumpa!

      Padam
  15. Yoshh...Gary tu!! suka dia..haha tp bila tgk harga tiket..emm takpe..jumpa dlm running man dah le..:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kita pun jumpa Gary dalam Running Man jela ekeke

      Padam
  16. mahal gila tiket.. tengok gary dalam running man je la.. hehe..
    nad layan tak lagu2 leessang?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sama ler! Tak layan pun :p Ahaa kak Anne layan ke?

      Padam
  17. ehehehe sorry kak nad no free ticket for you from me hehehehe

    ohhh leesang gabungan gary and gill heee~
    11 Jan? Eh tak lama lagi lah wahh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Qila pls? :(

      Hahahah yeaps joms aa pergi Qilaaa

      Padam
  18. Balasan
    1. Haha kalau ada yg free Nak confirm pergi abg Jaymie :D

      Padam
  19. Balasan
    1. Hehe kak Fuza Korea Korea ni memang kurang kenal kann

      Padam