Mega Alpha Fish Collagen 200,000mg

2:39 PTG


Hi Assalamualaikum.



Collagen. Its a must thing for a woman right? Especially when your age is about to become 20's. Lets make a preparation by adding collagen in your drink a cup for a day. I bet there is no woman wants to see any wrinkles on their face right? So lets see why Mega Alpha Fish Collagen is a miracle!






Collagen is a most abundant body protein that is found in mammals and more widely in animals kingdom. Collagen fibers are the major constituents of connective tissues, tendons, cartilage and bones. Collagen is an extra cellular protein which maintains the structural integrity and the mechanical properties of tissues and organ.




Why does collagen production decreases?

  • -Drugs.
  • -Alcohol.
  • -Processed food.
  • -Overwork.
  • -Radiation.
  • -Excess sun.
  • -Dehydration.
  • -Stress!




How to consume in your meal?
1) Consume 1-2 scoops (5-10g) daily. 
Add into drinks of warm or cold beverages.
For best results, collagen should be consumed as the last thing at night because the peak period of repair and generation is during the first two hours of sleep (known as the alpha cycle).





BEFORE (2months ago)



AFTER


Ehh is there any difference? I think the appearance is just the same. But I can feel my skin is much more smoother and the texture of my skin is improved! Sparkling of my eyes is still the same! Awh
The obvious part is my eye bag! :D It has so much reduced!


For more info about : Mega Alpha Fish Collagen 200,000mg



Name : Mega Alpha Fish Collagen 200,000mg
Ingredients : 100% Pure Hydrolyzed Fish Collagen Peptide
Price : RM198
Where to buy : HiShop

Rating : 3/5



For more infor about beauty product, you could go here! :D
Facebook - HiShop
Twitter - HiShop
Subscribe HiShop - HiShop


You Might Also Like

21 ulasan

  1. Wahhhhhh patut cantik semacam hihihihihiks thanks for sharing this collagen stuffs kak nad :D piwittttt hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alohh Qilaaa ni memang suka puji! Thanks! ;) Nanti Qila dah masuk 20's start lah makan collagen hihi

      Padam
  2. Wahhhh bagus2.Amalkan klgen awal2 nt tua2 pon comey je hehehe ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe thanks kak Kyla! :D Nak comels time tua nanti tu dah start consume collagen

      Padam
  3. akak ni jenis tak konsisten. pernah beli kolagen las2 dok buruk dalam bekas ja sebab xmakan. mula2 beli excited la pastu lama2 xmakan .. huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaha tu normal kak. Dalam bebanyak produk yg dibeli nanti sikit je yg kita betul betul consume dalam daily life hihihi :p Yang lain tu sebab terpengaruh je ahaha

      Padam
  4. Banyak dah kolagen di pasaran sekarang. kalau kolagen berkesan dengan kulit kita elok gunakan selalu tapi kalau sebaliknya cuba cari kolagen lain pula.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Bahrain :) Sekarang ni memang dah memacam collagen ada hehe

      Padam
  5. mak aihh harga... tunggu la dah keja nanti..
    sekarang ni pakai sabun collagen yang murah2 tu je.. nasib baik berkesan.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kih kih, tula harga bleh tahan jugak ni kak Anne :b

      Pstt sabun apa tu kak Anne? Share sikit pls?

      Padam
  6. akak tkt nk guna mcm2 produk wpn hati ni mmg membuak2...haha..setakat ni mkn shaklee je dulu..pastu nk survey mana yg best n menarik..hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kalau kulit akak dah sesuai tak apa la :) Hehe

      Padam
  7. woottt wottt. df tak pakai pape pun =.= nak jugakk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha alaaa tak apa kalau kulit Fiqa dah okay takyah pun takpe ;) Masuk 20's consume lah collagen hehe

      Padam
  8. Balasan
    1. Best best tengku butang ;) Hehe try lah

      Padam
  9. macam best je.. tapi sekarang ni tengah try satu produk :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe beshhh! Jom try? :) Ohh tak apa, habiskan dulu produk tu okie

      Padam
  10. Wow.. really? Macam berkesan je.. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe berkesan sikit lah Yun Sing.. Try lah hihiw

      Padam
  11. wow.. boleh tahan. tahniah dear . mmg berkesan pada u

    BalasPadam