Powerbank FREE dari Whohaa

3:39 PTG


Hi Assalamualaikum.



Ingat lagi tak time Nad promote pasal Whohaa and cerita apa function dia apa semua? Haa senang je tau nak dapat points. Baru join sebulan, Nad dah dapat redeem 2600mAh Battery Power Charger Bank (Powerbank). Since join Whohaa memang target Nad nak redeem powerbank. Yela, sebab powerbank memang penting sgt zaman sekarang ni tapi Nad takda T_T



So, time Nad nak redeem tu, dia kata barangan dijangka sampai 4-6 weeks. Nad pun macam okay lah. Memang selalu kalau redeem voucher kat memana ambil masa dalam sebulan. So, kira cam standard lah kan. Tapi, memang terkejut jugak la bila tetibe dapat email dari Whohaa kata dia dah shipped out barang Nad tu. Dan semalam dah sampai! :D Yang bestnya, proses penghantaran tak sampai 2minggu pun! 





Lepas je click redeem, status akan jadi PENDING



Dalam masa beberapa hari je, dia dah start PROCESSSING


Tunggu 2minggu, status dah DELIVERED




Cepat sangat tau pihak Whohaa ni buat kerja. Tak sempat nak rasa lama, barangan dah sampai. Dan untuk pengetahuan korang jugak. Em, ini pengalaman Nad redeem lah. Mungkin ramai taktahu lagi sebab diorang kumpul points bebanyak dulu. Nad ni je dah tak sabar sgt nak powerbank.
Lepas korang redeem barangan yang korang nak, and kalau korang nak redeem lagi, points barangan tersebut dah meningkat.




Contoh:

Haritu Nad redeem powerbank guna points 4500 je. Tapi sekarang kalau Nad nak powerbank lagi, points dia dah naik ke 5800. Tapi barangan lain takde effect pun :)


Haa tu sedikit sebanyak pengalaman Nad redeem dekat Whooha ni. Memang best sebab sekejap je dah dapat barangan best! Rasa berbaloi sgt join Whohaa ni tau.



Ni Nad punyaa :) Tak sure la ni colour pink or purple.



Kalau korang nak join boleh ke Whohaa!

Nak tahu lebih lanjut tentang Whohaa Click Sini


You Might Also Like

64 ulasan

  1. Wah bestnyaa !! dapat free nak try register jugaklah .Thanks sharing ^^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula, proven trusted site :) Pergilah register :) Welcome..

      Padam
  2. Balasan
    1. Best Hajar :) Akhirnya dapat gak merasa ada powerbank ekeke

      Padam
  3. niesa sampai sekarang xdpt nk kumpul point lg..hahaha..apa2 pn tahniah nad.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kumpul kumpul cepat kak Niesa :D

      Terima kasih..

      Padam
  4. wah, oshem... macam best je whoaa ni.. nak daftar jugak la, dia ni pesaing nuffnang x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, memang best pun Shad. Serius best. Pergilah register.

      Bukan pesaing.. Takde kena-mengena pun. Ni bukan company advertising pun Shad :)

      Padam
  5. dah join lebih 2 minggu kot..:) excited nak redeem hadiah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe goodluck Muna :) Nad kumpul points pun kejap je sbb dia tgh ada program referral tu kan hehe

      Padam
  6. Macam menarik je.. nak daftarlah nanti.. :)

    BalasPadam
  7. besnyeee..dah join hari tu..pastu x aktif sgn..nmpknye nak aktif smula laa..hihi
    thniah nad!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe pergi aktif balik kak Syuhada. Berbaloi ni

      Padam
  8. Tahniah...sharing yg seronok..

    BalasPadam
  9. wah nak powerbank jugak!!!!hihi,,tahniah nad!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe cepat cepat kumpul points pastu redeem :)

      Terima kasih Nana

      Padam
  10. tahniah,akak! :D macam best je,hehe.. nak jugak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang best Fatanah :) Sila lah join pastu kita kumpul points sama sama ye

      Padam
  11. Thanks for sharing..boleh kumpul banyak2 powerbank.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha cukuplah satu. Lepasni Nad nak redeem benda lain pulak hehe

      Padam
  12. bestnya dear. dpt barang free. hihi.
    tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dapat barang free memang best kan? :D Hehe terima kasih Liza

      Padam
  13. Balasan
    1. Lepas da dapat tebus baru rasa masyuk kak Leeza ;)

      Padam
  14. wahh..best nye..zyra pon skrg nie tgh rancang nak beli powerbank ..benda tu penting kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang penting powerbank zaman sekarang ni :) Nad rancang nak dapat free je ehehe

      Padam
  15. memang seronok dapat yang percuma..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tau kan perasaan tu? Haa camtulah ehehe

      Padam
  16. thats magenta la dear.. Cantik sangat2... ^_^

    BalasPadam
  17. Bestnyaaaa. Scha baru ja join tadi, hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe goodluck dalam mengumpul points Scha ;)

      Padam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  19. wah...stylo gak powerbank tu..sy rasa itu warna Pinpurple kot..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha stylo eh? Simple punya powerbank je ni.. Haha banyaklah Lan

      Padam
  20. waa beznyaa nad...sis pn nk try gak laa :)

    BalasPadam
  21. waah beznya nad..sis nk join gak laa :)

    BalasPadam
  22. Colour tu Magenta. Stylo. Lg pun nampak simple je. Nice la yang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, magenta eh ni? Hehe. Betul tu, simple je powerbank ni..

      Padam
  23. Wah bestnyaaaaaaaaaa powerbank ;D
    Ok tak kak nad? Boleh charge berapa kali? Huhuhu nak gakkkkkkkkkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay je Qila :D Sebab kan power dia kecik, so boleh charge dalam 1-2kali je Qila T_T Tapi okay lah jugak tu dari dulu akak langsung tak ada powerbank

      Haha jom lah sign up pastu kumpul points bebanyak ye

      Padam
  24. Waaarhh.. nak jugak power bank.. hahaha.. phone dah la asek habis bateri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula, phone sekarang ni cepat je habis battery kan. Lagi lagi on internet ni

      Padam
  25. Waarghh... nak jugak power bannnkk.. biasa kalau jawap survey tu brape point sekali dapat ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Biasa satu survey average dalam 30points camtu je Amirul. Referral points yg biasa tambah menaikkan points :)

      Padam
  26. apa ni?? nak buat jugak lah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laman web utk jawab survey cik Amal :) Meh la join sekali

      Padam
  27. banyak juga kelebihan join whohaa ni ya :)
    ika singgah dari blog mycherita, singgah follow sini #2686 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak :) Dan berbaloi la sebab kita yg untung hehe

      Terima kasih tau sudi singgah blog ni..

      Padam
  28. Uyooo best nye
    Dah register juga...x sabar nk redeem brg2 best...
    Tahniah.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best mama Darwish! :D Hehe goodluck tau

      Terima kasih :)

      Padam
  29. bestnya boleh redeem macam ni :) cantik power bank tu.. colour pink purple je la ek.. hihi.. macamseakan-akan dah kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula, hanya jawab survey je kumpul points pastu redeem. Simple kan?

      Hehe nad pun taktau nak panggil colour apa tu..

      Padam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  31. shad baru je reedem power bank. 5800 point.. dekat bhagian Shipping Address tu, mmg dia tak tulis nama kita kan.. hehe.. coz, alamat shad tak de po box.. hehe

    BalasPadam