Segmen Azam Blog 2014 by HBP

12:02 PG


Hi Assalamualaikum.








Azam Blog 2013 Tak Ada :)

Maybe masa tu tak terfikir secara serius lagi akan apa yang Nad nak improve dalam blog ni. Time tu masih berblogging secara suka-suka tanpa ada matlamat untuk blog :)





Azam Blog 2014!


1) Nak capai Followers 5k. Eh, mampu ke? 2231 more to go!
2) Nak capai Pageview 200k. Hehe nampak sgt pageview blog Nad sikit.
3) Nak naikkan ranking Alexa top 1k. Current : 3563
4) Cashout hasil ber-blogging berganda-ganda Ekeke
5) Update entry setiap hari dengan konsisten.


Alhamdulillah selama ni Nad berblogging memang banyak kenangan dan dapat kenal dengan ramai blogger. Alhamdulillah seronok sgt. Memang ini minat Nad. Tiap kali orang tanya tengah buat apa, mesti time tu tgh duduk depan lappy hadap blog. Yang tu takboleh nak nafikan.



Semoga dalam tahun 2014 Nad boleh naikkan lagi blog ni jadi yang terbaik. Semoga semua yang ada dalam wishlist tu boleh tercapai dengan jayanya. Semoga semoga semoga eh jom lah join sekali tetapkan matlamat dan hala tuju blog korang :)



P/s : Nantikan azam tahun 2014 Nad. Hehe first time nak publish azam dekat blog (Padahal baru first time nak ada azam lols)


You Might Also Like

60 ulasan

  1. GoodLuck . Zharif takleh update hari-2 sebab stay kat HOSTEL :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha sama lah akak dekat kolej busy jugak. Tapi pepandai cover lah maybe setahun 365 entry? Ehe

      Padam
  2. Weee hope all ur azam will come true kak nad!!! xoxo

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Terima kasih kak. In Shaa Allah, Amin~

      Padam
  4. Saya doakan semoga tercapai azam awak ya

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014.html

    Dah follow awak juga

    BalasPadam
  5. Came from the same segment. Good Luck in achieving your dreams:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Really? Hehe thanks Wafi! :) You too okies?

      Padam
  6. salam blogger. dari segmen yang sama. " DFU"http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-azam-blog-2014-by-hbp.html

    BalasPadam
  7. hai nad..jom jd kawan..sy dah tinggal otograp kt blog nad..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe jom jom tomato oren? Thanks awak. Kita dah balas kunjungan :)

      Padam
  8. Insyaallah, mama yakin pasti boleh!... gud luck dear..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn~ Thanks mamaniza yakin dengan Nad :') In Shaa Allah hehe

      Padam
  9. Semoga apa yang dihajati tercapai tahun depan ya (^_^). Dari segmen yg sama juga (^_^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Amin In Shaa Allah kenit ehehe. Awak pun tau

      Padam
  10. Woahh tinggi azam kak nad .. Takpe di mana ada kemahuan di situ ada jalan .. CHaiyokk kak nad!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe akak memang suka berangan ni Fiqa :p Lolol. Hehe thanks In Shaa Allah. Will try my best for sure

      Padam
  11. Assalamualaikum dan salam singgah di sini dari segmen yang sama...semoga berjaya yer...

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum dan salam singgah di sini dik dari segmen yang sama...semoga berjaya azam 2014 yang adik azamkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam kak Diana :) Amin~ Terima kasih atas doa akak In Shaa Allah..

      Padam
  13. azam kita hampir sama....nak2 part cashout ut...ahahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ye eh? Okay good! Goodluck Wan uii

      Padam
  14. semoga apa yang di harapkan berjaya! :)

    BalasPadam
  15. semoga apa yang di impikan akan tercapai :)

    BalasPadam
  16. Balasan
    1. Heheh maceh kak Wahidah tolong doakan sekali In Shaa Allah ;)

      Padam
  17. Assalam....nad.kak nira rsa cm k.nira nk guna jer azam nad ni tuk diri k.nira..mklumlah k.nira mmg rajin ssgt lau bab nk update2 blog ni..sbulan skali jer mai idea hee tp bla bca entry ni trus bsmngat...thnkz nad.nice entry :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalm kak. Boleh je! :D Hehe sama sama kita motivasi diri, sama sama kita bersemangat nak blogging! ;) Hehe rajin-rajin update eh kak?

      Thanks alot kak!

      Padam
  18. semoga semua impian tercapai,, amin,,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin~ :) Thanks abg Jocko sudi comment hihi

      Padam
  19. Membalas kunjungan.. Good luck Nad..

    BalasPadam
  20. Assalammualaikum NAD.....semoga azam terus terlaksana......Jgn lupa AZAM 2013....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam Badren :) Hehe terima kasih. Hihiw 2013 kita takdo azam so ni first time :b

      Padam
  21. semoga semua azam nad tercapai..yg follower 5k tu InShaAllah mesti tercapai tu nnti.. gudluck ya nad.. miss u so much sis! <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Shaa Allah :) Amin terima kasih kak Niesa. Uwuu Nad tak yakin sgt dgn yg tu T_T

      Hehe terima kasih kak! :D Tula lama sgt menghilang kan dah rinduuu

      Padam
  22. In shaa Allah.. all the best :) bw segmen yg sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin amin terima kasih awak :) Dah singgah juga

      Padam
  23. thanks sudi join segmen pha is..
    smoga segala azam dan impian tercapai..
    insyaAllah... kalau berusaha, tiada yg mustahil..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe no prob Pha Is. Segmen ni menarik! Terima kasih atas doa :)

      Padam
  24. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    BalasPadam
  25. Hehe thanks Mimie :) In Shaa Allah

    BalasPadam
  26. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    BalasPadam