Avril Lavigne Datang Malaysia 2014

5:31 PTG


Hi Assalamualaikum.



Januari ni Gary dan Lee Kwang Soo (artis Korea) nak datang Malaysia. Siapa ada beli ticket? Kita tak mampu. Tak habis dengan tu, March 2014 ni, Avril Lavigne pulak nak datang! Ekeke. Dulu-dulu time sekolah menengah pernah la minat Avril ni. Sbb dia nampak macam cool tp lawa haha.






Avril pernah datang Malaysia time 2008 dan 2012. So ini adalah kali ke-3 Avril akan datang Malaysia. Wahhh tak sangka ye? Dan, Avril ni nampak macam muda je lagi kan? Tapi sebenarnya dah 29 tahun.







Date : 14 March 2014 (Friday) 8pm
Venue : Stadium Merdeka, Kuala Lumpur

Ticket price : RM488 / RM388 / RM358 (Rock Zone)



Ahaha lebih kurang harga ticket artis Korea dah ni. Nampaknya macam biasa lah tak mampu nak pergi T_T Tujuan Avril datang Malaysia ni adalah untuk mempromosikan lagu baru dia iaitu Here's to Never Growing Up, Rock and Roll & Let Me Go.






Ehem, ayat biasa. Kali ni pun takde siapa nak belanja Nad jugak ke? Kot la ada peminat Avril katsini pastu nak pergi pastu takde kawan mehh aa belanja Nad sikit hehehe


For more info - RedTix (Avril Lavigne)


You Might Also Like

32 ulasan

  1. Balasan
    1. Ahaha tau takpe. Tapi normal lah tu kan kak Kyla T_T

      Padam
  2. Hohohoho inshaallah :P
    Hm qila pon nasibaik kawan dgn org yang selalu dapat ticket free xD
    Tapi susah lah nak dapat haih. Contest ticket taknak masok ke kak nad? HUhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. untonglah dia. tssk tssk. xpernah gi concert pung. nangis tepi tingkap :'(

      Padam
    2. Hahahha meh aa ajak kak Nad Qilaaaaa :( Haha mana link? Nak nakkk

      Padam
  3. Saya tak pernah pergi mana-mana konsert di Malaysia mahupun di negara lain. Hahaha

    BalasPadam
  4. Nak pergi Leessang punyaaaa huhu .. Tak minat sangat avril lavinge tapi lagu dia best

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad pun!! :( Haha kan kan? Lagu dia memang best ah

      Padam
  5. haha.. sama2 laa kita xmampu. layan kt utube pun boleh sist, just kena tahan dgr org mnjerit^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah banyak lagi benda lain nak guna duit kan? :)

      Padam
  6. minat avril dr dulu smpai sekarang sbb dia sentiasa maintain rupa,gaya dan suara dia..untung la kan kalau dpt pergi..hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha rupa tu paling obvious! Hahaha untunglah awet muda kan? Tula nak pergiii

      Padam
  7. Gary pon datang . waa >.< hee . my sis suke kwang soo . Takdok pitih nop beli tiket jugok >.< hee . Ha'ah . dia nampak muda . siyes ek umo 29 ? apakah rahsia yer kekal nampak muda >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad suka semua :p Kan? Nad pun nak tau jugakkk serious nampak muda sgt!

      Padam
  8. wahhh . tiket dia boleh df beli mcm mcm hahahah :D

    BalasPadam
  9. minat avril tapi x sanggup nak g konsert dia unless ada orang sponsor tiket.. hahaha..
    bestnya jadi awet muda macam avril, nak jugakk.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ada orang nak support jangan lupa dekat nad tau hehehe. Nad pun nakkk! Kak Anne tolong tanya dekat Avril apa rahsia dia? :p

      Padam
  10. Balasan
    1. Hehe tak lah kak Nor. Mahal sgt nih T_T

      Padam
  11. wan nak pergi tapi tak mampu jgak...kesiannnnn....dok umah pasang redio lip sync
    & joget sendiri lahh jawapnya...wakakakaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ala kalau serious ada duit lebih je baru lah pergi :)

      Padam
  12. mak aihh..RM500 gak hilang kalau nak pegi nih..sy memang minat Avril nie sebab dia nampak unik dan sempoi jer...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tau takpe, banyak kot RM500 tu haa. Sama lah! ^_^

      Padam
  13. homai homai.. tapi akk still waiting spe laa nk blanja kite tiket LEESANG.. tssskkk...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahah akak masih berharap eh? Lol siapa nak belanja Nad jugak? Hihi

      Padam
  14. nmpk cm bdk2 je lg...hrg tket tak menahan..mahal..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tau takpe serious tak macam 29 pun. Sobs T_T

      Padam
  15. mahalnya harga ticket tu..boleh buat belanja makan 2 bulan. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan haha kalau buat shopping pun puas gila tuuu ><

      Padam