AylaMyra Produk Penjagaan Muka Terbaik

3:12 PTG


Hi Assalamualaikum.



AylaMyra.

Korang pernah dengar tentang produk ni? First time dengar Nad memang taktau apa function produk ni. Sampai lah kak Farisya yang kenalkan produk ni dekat Nad :) AylaMyra ni dilancarkan pada tahun 2011 dan mengeluarkan produk kecantikan yang berkesan, berkualiti dan selamat. HQ AylaMyra terletak di Pandan Indah. So far produk ni dah mengeluarkan 29 produk!







Serum muka AylaMyra merupakan produk untuk menghilangkan parut muka terbaik. Serious Nad sendiri dah try memang best produk ni. Memula ingatkan liquid so berminyak but then tak pun. Okay je tak oily. Semua golongan lelaki perempuan atas 15 tahun boleh je pakai. Serum AylaMyra ni tak bahaya pun serius :) Dan ada kelulusan KKM dan JAKIM ye :) Halal~




Cara Pakai AylaMyra

Hanya perlu disapu pada wajah 2-3 kali sehari. Semakin banyak dan dalam parut, perlu guna lebih dari 1 kotak.




Kelebihan Produk AylaMyra

-melambatkan proses penuaan sel kulit
-mencerahkan dan memperbaharui sel dan memastikan kulit anjal dan bersih.
-Secara semulajadi meransang penghasilan kolagen.
-membantu melindungi kulit dari radikal bebas.
-mencerahkan tona kulit -membantu menghilangkan parut .
-mengecilkan pori2 terbuka
-anda akan tampil lebih muda dalam 2 minggu.
-mengurangkan dan mengelak kewujudan garis halus dan kedutan dengan cara mengaktifkan penghasilan sel kulit baru




Testimoni AylaMyra



Pakai dalam 2 minggu lebih





NAMA PRODUK
Aylamyra Stem Cell Peptide Serum

HARGA
RM 77/SSRM 81
1 box ada 10 botol kecil didalam

CARA UNTUK ORDER
direct ke www.aylamyra.com

FANPAGE PRODUK
https://www.facebook.com/AylaMyra

INSTAGRAM
@aylamyra

NO.TELEFON
sms/whatsapp+60162890020

WEBSITE
www.aylamyra.com.my



P/s : Boleh jugak la buat lega sikit bila muka ni makin elok sikit. Serius this week sgt stress! Dengan ada 2 tests, pastu lab report punya banyak kena submit. Dengan practical test punya video kena hantar. Tapi semua dah settle. Tinggal nak balik Selangor je malam ni hehehe


You Might Also Like

29 ulasan

  1. Student mmg akan stress punye

    BalasPadam
  2. eh, macam nak tryyy aje... hehe.. so far, nad pakai serious ok lah? ada tak apa-apa side effects macam mengelupas ke, kulit jadi kering ke apa ke..?

    p/s: syok lah balik cuti duduk rumah.... hehe ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe try lah Fairuz, quite good juga lah product ni. So far kak Nad pakai tak ada side effects :)

      Padam
  3. uihh.
    Makin comeyy lah dia hikhik <3

    BalasPadam
  4. Alahai, bila baca je..rasa macam nakk tryy je..hahah xD

    BalasPadam
  5. even aisyah yang jadi penganggur terhormat kat umah pun, naik jerawat. hehe. streesss xtau nak buat apa dah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha duduk rumah je pun memang bosan jugak lahh

      Padam
  6. Salam blogger ya. mau ikut tukar link. link udah terpasang di blogq di link exchange. ditunggu kunjung baliknya. thanks ^-^

    BalasPadam
  7. mcm nk try je.hmmm sedih muka akk teruk start peknen ritu :(

    BalasPadam
  8. dulu ee pernah try somethg macam ni. serum jugak. the same fungsi. but i thought bukan this product.
    tapi yang tu tak menjadi sangat. tak ingat nama product dia. dah lama dah pakai. mmm.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula sekarang memang banyak serum camni dah Ee :)

      Padam
  9. kwn kak niesa ada gak post bnda ni kt fb..tp xtnya lak apa bnda tu..nk gak la cuba nnti kalau ada rezeki lebih..
    btw,gudluck nad xlama lg nk abis dh tu..n take care tau! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe banyak dah serum kan kak Niesa :p Hehe macehhh alo caringnya kak Niesa :')

      Padam
  10. panjang betul kukunya tu..

    BalasPadam
  11. tak pernah dengar plak pasal ayla myra nie..tapi nanti kalau ade sesapa nak tau info lanjut pasal benda nie nnt sy panjangkan link ini...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe baru nak naik nii. Awhh, thanks Azlan! So supportive :')

      Padam
  12. Ingatkan ini yang untuk injection punya rupanya sapu-sapu je. Tengok macam ada perubahan. Kalau ada perubahan memang produk ni memang memberi kesanlah.
    All the best untuk test yang menanti. Tidur jangan sampai lewat malam pula.haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe takde takde, takde pakai injection pun Bahrain hehe :) Ada lah kan sikit? Hihik
      Maceh maceh! :')

      Padam
  13. salam nad... bole akak tau nad guna serum ni bape lama nmpk kesan ye

    BalasPadam
  14. AylaMyra memang sangat mendapat tempat dihati pengguna sekarang. Terima kasih berkongsi review.

    BalasPadam
  15. Hi nad..prob muka kta sama. Nk tnya awk pki krim apa yer?

    BalasPadam