Cantik dengan Elvyra Envy Coffee

11:37 PTG



Hi Assalamualaikum.



Produk Elvyra Envy Coffee adalah produk yang sedang meningkat naik di pasaran. Maybe ada antara pembaca dah tahu dan maybe ada yang belum. So far Nad dah amalkan Elvyra Coffee selama seminggu! ;) Elvyra Coffee adalah coffee yang dirumuskan untuk kesihatan dan kecantikan. The best part is ingredient dia ialah habbatus sauda, vitamin C and collagen. Sangat bagus kan? Lepastuuu, bukan cuma perempuan je tau boleh try, lelaki pun boleh ngehehe.






Yang bestnya, produk ni diformulakan oleh orang kita, orang Islam, Muslim. Haa so part halal tu memang confirm takyah risau :) Produk ni juga dah pun mendapat kelulusan KKM. Pastuuu produk ni juga sesuai untuk semua peringkat umur. Tapi make sure umur 15+ eh? Risau pulak kalau jadi apape nanti.



TESTIMONI


Photo: Testimoni ELVYRA Envy Coffee.

Alhamdulillah tak sampai seminggu customer ni amalkan Envy Coffee, jerawatnya kecut. Lepas ni terus amalkan Envy Coffee insha Allah cerah dan bersih kulit nanti.

Anda yg lain jom cuba juga.. Nak side income, PM kami utk harga agen, modal paling rendah RM210. 

Sms 010-7605946 atau 012-3938767.



Photo: Testimoni Elvyra Envy.

Kulit lebih cerah, tona kulit lebih sekata, kulit menjadi bebas masalah, kurang berminyak dan lembut.

Dapatkan Elvyra Envy anda sekarang dgn menghubungi agen berdekatan anda atau PM kami dan anda juga boleh sms 010-7605946 atau 012-3938767 utk info lanjut produk dan detail menjadi agen bermodal RM210 sahaja.

Hantarkan testimoni anda kepada kami dan anda berpeluang memenangi wang tunai RM100.

#ElvyraEnvy





KELEBIHAN DAN KEBAIKAN

Menganjal dan melembapkan kulit wajah 
Mencegah jerawat di wajah 
Menghilangkan parut jerawat 
Mencerahkan kulit dengan sekata 
Melindungi daripada sinaran UV berbahaya 
Memulihkan kulit rosak, berparut dan bermasalah 
Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit 
Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut 
Meningkatkan imunisasi badan 
Mengurangkan sakit radang dan sendi 
Membantu memperbaiki penglihatan mata 
Jerawat kering dalam 2 minggu 
Menghilangkan garis penuaan 
Menghilangkan rekahan tumit 
Merawat eczema 
Merawat resdung 
Memberi tenaga optimum sepanjang hari 
Meningkatkan kualiti tidur 
Mencegah keguguran rambut
Membantu mengurangkan masalah migrain



Photo: Elvyra Envy dgn habbatussauda yg mempunyai banyak kebaikan. Antara kebaikannya ialah:

-Membantu menurunkan kadar gula dalam darah
-Mengurangkan masalah keputihan bagi wanita
-Menyegarkan tubuh 
-Membantu mengurangkan masalah migrain

Selain dari kulit yg sihat dan cantik, anda juga dapat menyihatkan tubuh badan dgn mengamalkan Elvyra Envy. Hanya RM58/RM63ss.

Sms 010-7605946 utk peluang menjadi agen dgn harga RM210 shj




For your information, Elvyra Envy Coffee tengah mencari agen-agen dropship! Sesiapa sahaja yang minat untuk berniaga secara online, mencari pendapatan sampingan untuk join sebagai agen!

(Agen needed from all over the countries including Singapore & Brunei)
(Modal starts from RM210 for 5 jars to be registered as agents)
(Price RM58/SM // RM63/SS)
(COD / Selected Area for Melaka and Johor Bahru)
(FREE GIFTS given)






Kalau berminat boleh order sini! ;)

*WHATAPPS 0137157572
*HOTLINE 0197727572
*MORE INFO ABOUT ELVYRA COFFEE: Boleh pergi link link di atas!

You Might Also Like

19 ulasan

  1. nad minum x coffee tu?kak niesa xreti minum coffee..susah sikit..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe minum minum. Nad memang suka coffee so takde masalah nak minum :p Hehe

      Padam
  2. promote jgn xpromote nad..hehe

    BalasPadam
  3. wahhhhh looks nyum tapi qila tak suka coffee hehehhe.
    Patut lah dia cun gila siot :P
    Piwittt hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awhh, Qila taksuka coffee eh? Takpe banyak lagi supplement lain yg takde coffee hehe. Hahhahaha alohh nipu jee

      Padam
  4. Balasan
    1. Haha terima kasih :) It's not mine tho. Tolong promote hehe

      Padam
  5. Perghh..patutlah makin berseri2..hehehe.. Bak satu nad! :)

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Hehe memang best kak Ros. Banyak khasiat dia hehe

      Padam
  7. Balasan
    1. Takpe sabar eh Yun Sing? The time will comes.

      Padam
    2. Hahaha.. taknak cepat tua :p Enjoy my secondary life dulu huhuhu

      Padam