Happy Birthday Ayah!

2:25 PTG


Hi Assalamualaikum.



6 January 1963.


Yeayyy, harini birthday ayah. Part sedih dia, Nad baru je balik UiTM semalam hm hm. So, wish through msg jela kan. Akhirnya umur ayah dah lepas lepas 50+ :') Yang lagi buat sedih, bila dah balik UiTM ni teringat haritu time cuti mid sem merajuk dgn ayah, so langsung tak bercakap sehari lebih. The saddest part is I can see his effort to talk to me. He tried to start the conversation between us.



Rasa macam nak balik rumah je sekarang lol. I wanna be with them (my family). 






Orang selalu cakap, anak sulung ni rapat dengan ayah. Betul ke? Betul kot ngehe. Dulu kecik-kecik kalau gaduh dgn adik-adik ayah mostly akan menangkan Nad :p Hihiw. Pastu betul la kot kalau orang cakap anak sulung ni dia biasa dapat lebih. Dah cukup pun apa yang ayah bagi dekat kakak selama ni.




I don't know how to make a long speech, so here the short one! ;)






P/s : Counting days nak balik time CNY nanti. Tak kisah la even 3 hari je pun hehehe boleh eh?


You Might Also Like

48 ulasan

  1. Cik Nad, kirim salam kat family semua. Selamat ulang tahun kelahiran untuk ayahanda cik yang tercinta. Moga diberkati, sihat walafiat & lebih byk amal akhirat. Amin ~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Amin :) Ameen ameen hihihi

      Padam
  2. hepi bestday buat ayah nad..:)

    BalasPadam
  3. so sweet of u...memang anak sulung gila kuasa, haha...akak anak no 2;-) hee..belajar elok2 n be a good daughter to ur parents!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sweet apa kak Haida haha :p Hahahahha adeh dulu kecik kecik je gila kuasa sekarang tak dah hahaha

      Thanks kak Haida for the doa ;)

      Padam
  4. hehe.. Happy Birthday Pak cik. kak nad comelll sgt ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo thanks Aisyah kita pulak yg kena puji ahaha

      Padam
  5. ha..ha...mesti buat baik dengan ibubapa

    BalasPadam
  6. happy bday to ayah nad.. hehe..
    suka tengok nad pakai shawl.. tutorial pliss.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thanks kak Anne sayanggg

      Alamak, cane nak buat tuto eh? :p

      Padam
  7. Selamat hari jadi jugak kepada ayah Nad!.. Comelnya cik Nad dalam gambar tu. opps... terlepas cakap. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Amirul hahhaha amboiii the highlight is my dad! >.<

      Hihi thanks!

      Padam
  8. selamat hari jadi juga utk ayah Nad. Hargailah ayah semasa dia masih ada. Saya dah kehilangan ayah dua tahun lalu

    BalasPadam
  9. selamat hari jadi juga utk ayah Nad. Hargailah ayah semasa dia masih ada. Sekarang baru saya mengerti betapa bermaknanya seorg ayah setelah saya kehilangan ayah dua tahun lepas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Shameel :) In Shaa Allah akan terus hargai pengorbanan ayah Nad. Terima kasih atas peringatan eh

      Padam
  10. Happy birthday buat ayah kak nad .. Smoga dia dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki :)

    BalasPadam
  11. Adoi ayah ni reply tq je?!?!?!
    hahahahhaha comelnya kak nad.
    Dah tahu dah ikut siapa :p
    hehehe thanks to ur ayah lah bcs of ur prettinesssehhe :D
    HAPPY BIRTHDAY AYAHHHH <3

    Heheheh kirim salam dkt ur daddy kak nad ;D dia kn supportive heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe Qila >< I expect more kot ahaha

      Eh eh sama ke muka kitorang Qila hihiw. Thanks Qila iloveyou :)

      Padam
  12. sanah helwah ayah Nad... :) yupp,btl tue anak sulung sgt rapat ngan ayah dia,, lagi2 dia anak pmpuan... heheee... just like me....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks thanks miss Boo ;) Hehe tau takpe, sekarang baru perasan anak sulung rapat dgn ayah. Eh sama lah kita kalau camtu hihi

      Padam
  13. Balasan
    1. Thanks kak Lily ;) Hihi salam kenal juga ehh

      Padam
  14. happy birthday to ayah kak Nad =D

    BalasPadam
  15. HB kpd Ayah Nad,,, semoga jadi anak yg soleh,,, Ameennn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks mr Jocko :) Ameen in shaa Allah terima kasih atas doa :)

      Padam
  16. selamat ulang tahun pakcik, semoga murah rezeki dilanjutkan usia dan terhindar dari kesulitan hidup amin....

    #dari kawan anak pakcik.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen :') Terima kasih kak Niza atas doa. Hihihi yeay kita kawan :p

      Padam
  17. happy bday pakcik!!semoga sentiasa diberi kesihatan yg baik berpanjangan..amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Niesaaa thanks for the doa! :D Hihi mekasih bebanyak ehh

      Padam
  18. happy bday pakcik!semoga diberi kesihatan yang berpanjangan..amin.. :D

    BalasPadam
  19. happy b'day kat ayah k. haha!! singgah sini ianfaizal.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Ian :D Dah singgah and leave comment juga yeay

      Padam
  20. happy birthday pakcik-*wish tulus iklas dari wanbudakgila...agagagaga

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tahnsk Wan haish memain plak dia ni

      Padam
  21. happy birthday kepada ayah nad :)

    BalasPadam
  22. Siap minta support dalam blog. Hehehehe. Kalau ayah saya memang tak tahu apa pun pasal social network ni. Apa pun selamat hari lahir untuk ayah Nad. =)

    ZH Blogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe sebab ayah kekadang tak bagi join event blogger :p Ayah kita pun taktau actually hahaha. Thanks Zack!

      Padam