Review Pemenang dari Blog Faris Farizat

9:25 PTG


Hi Assalamualaikum.



Lately ni Nad rajin ah jugak meng-sponsor blogger yang nak buat giveaway sana sini. So, hehe sorry review pemenang ni patut buat last month tapi tak berkesempatan nak jenguk blog diorang. Sekarang bila dah taktau nak update apa baru lah jenguk sbb memang dah bookmark blog diorang pun.



Nad nak review 2 orang je. Hew. Sebab memang dua pemenang je pun. Nad malas sikit nak review bebanyak. Kot time tu dekat uni ke line slow kan buat sakit hati je dah hehe.



1)  Iman Zakaria.




He's just 14 okeh tapi dah ada blog and I was like apa aku buat tah time form 2 dulu ahaha. Blog dia sangat kemas. Nad suka ribbon ribbon atas tu (taktau apa nama), teringin nak buat tapi takde masa nak cari tutorial. Overall blog ni pasal giveaway, tutorial and tips. Tapi serius ah blog ni kemas sesangat! Kalah blog Nad ni kot T_T



2) Liyana.


Liyana pun 14 jugak Awhh. Even background blog gelap tapi still menarik. Maybe sebab ada blink blink kot? Idk. Tapi memang cantik hihi. Pastu header pun boleh buat jealous ni header Nad tahpape buruk je -.- Widget dekat sidebar tersusun kemas. So far both blogs kemas!



Ahaha lega sikit hati rasa macam lepas beban bila dah selamat review 2 blog ni. I know Im sucks when it comes to review :( Masih kena belajar lagi takpe slow-slow. Korang korang blogwalking lah dekat blog Iman dengan Liyana tu eh? ^^


P/s : Esok pagi dah nak balik UiTM Penang Hm Hmm


You Might Also Like

24 ulasan

  1. Salam singgah malam dik...Dua blog ni memang cantik dan kemas....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe kan kak kan? Nad terasa blog Nad pulak kurang kemas dah haha

      Padam
  2. Nak kelik dah? Huk aloh. Belajar leklok kak Nad. Qila nk dgr (baca) post kak nad bahawa awak mendapat anugerah dekan lagi ok? :* HUGS!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ala Qila ni macam tak biasa. Kak Nad kan memang balik kejap kejap je :(

      Amin omg Qila thanks for the doa. Terima kasih banyak banyak will try my best in shaa Allah ameen~

      Padam
  3. Menarik dan kretif.Jealousnye hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tu ler. Memang jauh beza kalau nak dibanding dgn blog sendiri :/

      Padam
  4. Cantiknyaaaa! hihi good luck untuk kak nad! :D

    BalasPadam
  5. sekarang ni budak2 umo 14 mmg ngadap laptop je kan..generasi Y la katakan..zaman kak niesa umo 14 masih main masak2 kot kt blakang umah..main kt longkang..haha..seronok!

    jaga diri dan gudluck utk next sem nad! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe. Internet pun entah ada ke tak time tu :p Aish memang jauh beza la haha

      Padam
  6. Cantiknyaaaa !! blog diorang .. Jeles betul .. Bestnyaa kak nad review blog

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ikr! ^-^ Kak Nad pun jealous uuuu. Hahhaha ala akak review mana yg termampu je Fiqah

      Padam
  7. Balasan
    1. Hehe tahniah untuk mereka berdua lah kak Leeza kan? :)

      Padam
  8. wahhh =.= mudanyaa dah berblogging huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe tau takpe. Beruntungnya diorang :)

      Padam
  9. Umur 14. Time tu tak kenal lagi internet:p

    BalasPadam
  10. wah..umur 14 dah ade blog dah...hopefully dia akan gunakan ilmu blogging ini sebaik-baiknya...insyallah nanti sy senjuk mereka berdua...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ameen in shaa Allah :) Hehe baiknya Lan

      Padam
  11. Thank You Kak Nad Segan Kita Jadinya :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahaha no problem lah Faris :) Lucky you

      Padam