Taylor's Phase 2

12:15 PG


Hi Assalamualaikum.



Empat hari bercuti dan jauh dari dunia blogging memang rindu habis aa T_T Lagi-lagi bila check Nuffnang pastu ada CPUV baru masuk. Warghhh rasa macam nak balik pastu nak up traffic bebanyak LOL tapi memang takleh la kan. So redha jela berapa pun yang masuk. 





Tapi memang alhamdulillah lately punya CPUV earning dia memang agak masuk daripada yang sebelum-sebelum ni.. Ala takde lah banyak sangat pun tapi boleh nampak improvement tula. And ini CPUV first untuk 2014 ni hehehe menunggu jugak bila rezeki 2014 dari Nuffnang ni nak masuk. Akhirnya muncul jugak :p Thanks Nuffnang!




Taylor's Phase 2

The Only College in Malaysia Awarded The 6-Star Rating in The College-Based Category

Media : Guang Ming Daily, Kwong Wah Yit Poh, Oriental Daily, Sin Chew Jit Poh, Nanyang Siang Pao, Berita Harian, The Star, New Straits Time

Date : 11 December 2013, 12 December 2013, 13 December 2013, 15 December 2013


P/s : Hiwhiwhiw, mohon click iklan Taylor eh kalau ternampak hehehe :p Maceh


You Might Also Like

22 ulasan

  1. tahniah dear, rezeki tu.. alhamdulillah. mama klik klik sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe betul betul rezeki :) Alhamdulillah yeay thanks mama

      Padam
  2. Tahniah nad...rezeki awl tahun... :)

    BalasPadam
  3. huhuhu congrats kak nadddd <33333
    hihihi cepat balik :p
    ok i will :D

    BalasPadam
  4. wan tak penah dapat g....#hopesatuharidapat

    BalasPadam
  5. the best la Nad, dah makin maju ke depan nampaknya dalam berblog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha takdelah abg Jaymie. Biasa biasa je. Ada jugak naik turun :)

      Padam
  6. Tahniah ya..saya dah lama tak dapat CPUV..nuffnang merajuk dengan saya kot

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aloloo jangan sedih ye? Kejap lagi dapat lah tu hehhe

      Padam
  7. tahniah nad....k.nira pnya dh lma xdpt hehe sadis tul hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan sedih kak Nira. Kejap lagi mesti ada punya tuu

      Padam