ZE:A Datang Malaysia 2014!

1:23 PG


Hi Assalamualaikum.



Wahhh ramainya artis Korea nak datang Malaysia eh? Ni baru bulan January, bulan-bulan seterusnya taktahu lah siapa lagi yg akan datang. Kwang Soo dah selamat datang Malaysia T_T (tak dapat pergi). Kejap lagi Gary pulak menyusul. Tak lama lepastu....... ZE:A!



Haha Nad pun bukan tau sangat pasal artis-artis Korea ni. Setakat dengar nama tu pernah la, tapi ahli-ahli and lagu diorang tu memang taktau pun hihihi.






Date : 18 January 2014 (Sabtu) 8pm
Venue : Star Stage, Kenanga Wholesale City Shopping Mall
Ticket Price : Banyak dah SOLD OUT
Ni yang still available lagi :)
RM348
RM248
RM148
RM88


Setakat yang Nad tahu group ni ada 9 ahli. Dan antara lagu diorang yang famous ialah Illusionist dan Ghost of The Wind. Pastu kan kalau korang pergi concert diorang ni, ada sesi  tanda tangan dengan peminta, amik group photo dan sesi hi-5!



So far ticket ZE:A ni lagi murah dari Kwang Soo dan Gary. Agak-agak nak jumpa artis Korea boleh la try pergi ZE:A punya ni hihihi


For more info : RedTix (ZE:A)


You Might Also Like

24 ulasan

  1. kak niesa xtau sgt artis korea ni..setakat yg sll join RM tu tau la sikit2..haha..ingatkan ZEA ni artis perempuan td..hee...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe sama lah kita sebenarnya kak T_T

      Padam
  2. K Pop sedang melawat malaysia.hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha mungkin kot? Tetibe je ramai kpop datang ni

      Padam
  3. mahal jgk ea tiket dia dear :) hm.. licha tak minat jadi this one kena pass lah. hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tula susah sgt lah nak jumpa yg murah sekarang ni so standard lah tu kot :b

      Padam
  4. arhhhhhhh ZE:AAAAAAAAA.. *pengsan -_-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha aippp ni mesti peminat habis ni Aisyah ni ekeke

      Padam
  5. Balasan
    1. Tau takpe terus nipis dompet kita kalau pergi sobs

      Padam
  6. friday saturday sunday hahahaha
    qila suka maseltov jee huhuhuhu <3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Em em alamak, Maseltov tu siapa pulak Qila?

      Padam
  7. ahkak tak kenal! hahahaha.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ekeke takpe kak, kita lebih kurang je hahaha

      Padam
  8. bg pendapat sy, korea ni mmg sgt mpengaruhi ..jika kita layan sangat..layan jgklah Running man tu, tp smnjak astro dah tukar injoy, lama tak tgk..kehkeh :P.tak tahu sngt psl Ze:A ni..tp mcm pernah dgr lah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul betul, memang sgt berpengaruh la. Sama Tieka! Hihihi tengok Running Man je pastu artis lain kenal tak kenal camtu je :p Haha

      Padam
  9. wan kenal memang kenal...tp just knal camtu je lah...ada kumpulan yang bernama zea...tapi tak sangka pla dorNg femes????sampai nak dtng ke malaysia plak ni???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sengal lah Wan. Tak sangka diorg famous? Haha

      Padam
  10. tiket yg 348 dpt ambil gambarke...?

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Hehe jgn sedih Yun Sing. Nanti dah besar sikit jauh jauh pun boleh pergi hehe

      Padam