Fairy Blossom Rahsia Kecantikan Dalaman

11:11 PG


Hi Assalamualaikum.



As you can see, my recent updates is all about that beauty stuffs lol Im so into this! Well, girls is so into this. I do talk about collagen (Mega Alpha Fish Collagen), nails (Bloop Nail Polish), whitening coffee (Elvyra Envy Coffee) and scar serum (AylaMyra). Hehehe I accidentally browsing through my blog archive. But for now, I wanna talk about the inner health.










Flower Fairies are Guardians of Nature and Beauty who nurture and protect the petals and plants in their care. Inspired by the same purpose, Fairy Beauty is devoted to formulating solutions that help women eliminate damaging toxins from their body, evoke radiant youthfulness and enhance innate femininity. Fairy Beauty essences provide safe, scientifically proven, effective solutions for a whole range of skin and beauty related problems at a very affordable price. You will see magical effects in just 30 days!









It comes in 10 bottles per box
Consume once daily
Taste : Quite sour >.<

For more info : Fairy Blossom!







Some of the benefits you will get when consuming Fairy Blossom as your daily routine :

-Heighten the sense and elevate mood
-Balance hormone and replenish vitamin and mineral
-Enhance energy
-Firming and uplifting of sagging breasts
-Strengthen muscle and bone
-Relieve painful menstruation









Dont forget to :






Ugh, and ya! Not forget to mention!

HiShop (Fairy Beauty) is currently running a promo to get FREE 4 bottles for purchase of 2 boxes!

And and anddd:
EXCLUSIVE RM20 FOR MY BLOG READERS : FAIRY2014
(with minimum purchase of RM99, valid until 28 February 2014)


You Might Also Like

42 ulasan

  1. wow ... nampak sedappp. kak pernah consume benda jenis macam ni . memang sedappp minum dan muka pon nampak glow :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe memang sedap pun kak Lieya, dia masam masam sikit. Tu lah, dia jenis liquid so senang absorb kan

      Padam
  2. Balasan
    1. Haha iye cikgu. Untuk disedut lalu diminum ye :p

      Padam
  3. amboi...rajin gila nad cuba mcm2 produk ea..mana x cantik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita tak cantik la kak Niesa sbb tu rajin try new product nak tengok mana berkesan. Nak cantikkk :'/

      Padam
  4. salam , kak naddd!! dah ada ciri-2 salesgirl tu. memang berkenan nak beli, tapi tu lah, money is everything. simpan untuk belajar ,biarlah muka subur dgn jerawat.sobsob

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam. Cehh Ecah haha kal Nad macam tak layak je nak jadi salesgirl haha. Hahhahahaha amboi ayat Ecah, Ecah dah comey takpe ^^

      Padam
  5. wahhh nampak berseri-seri muka

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  6. wahhh berseri-seri muka

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih Acik! :) Goodluck yee hihi

      Padam
  7. omg T_T
    u're so into this things n stuffs which made u look super freaking prettayyy
    no wonder lah hikhik <3
    inner beauty? qila nak inner peace.
    Cewah hihih thanks share kak nad!!! <3
    jgn risau lah, kalau qila kaya mmg borong semua tu hohohoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anyoo Qila hahahhahahhaha. Super freaking pretty? Duh I am not tsk :'( You've got the inner peace Qila by being very lovely towards people :')

      Padam
  8. quite sour? macam sedap. hm.
    sharing is caring. first time dengar pasal product ni.
    hehe =D

    BalasPadam
  9. mesti nad cantik kan ;) heheh kak tasha pon nk try la.hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe Nad biasa jela kak Kyla. Pearl lagi omeyyy hahaha

      Padam
  10. patutlah awet muda sgt2..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe Nad memang muda la kak Fuza. 20 baru hehe

      Padam
  11. ok ker produk ni nad. sblm ni akak minum monavie. tp skrg susah plak nk mencarinya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Okay je kak Leeza, tak ada side effect ke apa pun. Monavie? Hehe tak pernah dengar pulak

      Padam
  12. Waa.. nice sharing.. macam berguna je..

    BalasPadam
  13. cool
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    BalasPadam
  14. salam dear . thx for review. tapi tu benefir dari kata pengeluar
    nak tahu benefit yang u dapat. uhuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sama macam apa pengeluar kata la Momoy. Ke dalaman Nad okay je? Hihi :p

      Padam
  15. wah, cantik wajah Nad..ni effek minum blossom ni ker?? emmm, like their said...money is everything...kena kukuhkan dulu bajet.. sbb benda ni kena ambil berterusan..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hew, biasa jela Tieka. I think so :) Alhamdulillah. Haa betul tu betul betul

      Padam
  16. rajin nad try produk2 ni semua kan?
    kalau akak, time study ni memang tak lah nak try.. takut nanti duit habis ke situ je.. hehehe..


    lama tak bw ke sini.. tetiba rindu kat nad pulak.. kehkehkeh~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh hehe ala sekali sekala je kak Anne :) Hehe tula kena pandai bajet. Missyoutoo kakak! ❤️

      Padam
  17. Thanks 4 sharing sis :) Apa rasa ? Hikhikhik

    http://abellmohd.blogspot.com/2014/03/jasmine-johari-tipu-seluruh-rakyat.html

    BalasPadam
  18. DR Rochelle Skin Expert is the best skin care for all your skin problem, free of mercury and hydroquinon. It's very save to apply to your skin. Rejuvenating your skin face with DR Rochelle Skin Expert products.

    Dr Rochelle Skin Expert package consists of facial cleanser, clarity toner, instantly perfect bb cream, and brightening repair. Hasil boleh nampak dalam masa 14 hari.

    We are authorized dealer in Malaysia. For more info & order please send your inquiry to :
    Adzwan
    Telp/SMS : 0123796229 / 0129381556.
    Pin BBM : 21950D17
    http://www.drrochellemy.com/

    BalasPadam