Tonton Filem Yasmin Ahmad Secara PERCUMA!

7:58 PTG


Hi Assalmualaikum.



Rasanya semua orang mesti kenal dengan Yasmin Ahmad kan? Ala producer filem yang dah pun meninggal dunia pada tahun 2009 di usia 51 tahun. (Al Fatihah). Antara filem arahan Yasmin Ahmad yang famous famous ialah Sepet, Gubra, Mukhsin, Muallaf dan Talentime :) Tapi, semua tu Nad tak pernah tengok err.




Dannn, di sepanjang bulan February ni Publika akan menayangkan cerita cerita Yasmin Ahmad ni setiap hari Isnin dengan bertemakan "Celebrating Universal Love". Setiap cerita akan start pukul 8pm di The Square dan yang bestnya masuk adalah PERCUMA!






3 Feb 14  (Sepet)
10 Feb 14  (Gubra)
14 Feb 14  (Mukhsin)
17 Feb 14  (Muallaf)
24 Feb 14  (Talentime)



So, sesiapa yang free pada tarikh-tarikh kat atas ni boleh la pergi tengok movie free hihihi. Nad memang tak lah bulan February ni balik Selangor ke tak pun belum tahu lagi :( Hahaha adeh ehh jangan lupa Spread The News okay? :)


You Might Also Like

22 ulasan

  1. Kak niesa suka cerita sepet!hikhik...untung la kan dpt tgk cerita free...best!

    BalasPadam
  2. dalam semua-semua tu, pernah tengok mukhsin je. yang lain tu, jomss.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Nad semua tak pernah tengok pun :p Hihi

      Padam
  3. Akak suke semua filem arwah ni :) kalau la dekat boleh g hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best eh kak? Hehe Nad tak pernah tengok pun

      Padam
  4. omg :O
    the square? Hmm samalah kita. mmg tak ah hikhik xD
    Thanks share ni kak nad. Wow. free kot. Who doesnt free stuffs hehe eehhehehe <333

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha semua orang suka kan Qila kann :p Hehe

      Padam
  5. wahhh movie free...tp sayang wan dok jauh.... :S

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hak ah Wan Pahang kan hmm haha tak apa tengok dekat lappy jela eh Wan

      Padam
  6. Tak berkesempatan nak ke publika pun..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uwuw takpe kak Hafizah tengok dekat rumah jela

      Padam
  7. ada masa nk pergi lah. kena google tmpat ni.

    BalasPadam
  8. Woahh free je dapat tengok .. Pernah tengok Mukhsin je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nad semua tak pernah tengok lagi oh Fiqah haha

      Padam
  9. oh untung dpt tgk free. alfatihah buat arwah.
    by the way, sy dtg dan follow sini. feel free to hit me back yeah :)
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untung untung ^^ al-Fatihah. Terima kasihh awak, kejap lagi Nad datang singgah :)

      Padam