Aku Blogger dan Hasrul Hassan

6:54 PTG


Assalamualaikum Hai.



Lama dah rasanya tak join segmen ke giveaway ke contest dekat blog ni. Semalam ada nampak segmen kak Mia Liana tapi tak sempat nak join :'( So harini bila nampak segmen abg Hasrul Hassan, haruslah join cepat cepat ye? Hehehe. Tajuk segmen je dah Aku Blogger dan Hasrul Hassan kan. So haruslah ada gambar yang menampakkan ciri-ciri tu.







Nad pun tak ingat Nad nampak blogger mana yang join segmen ni. Then terus rasa teringin nak join sekali hehehe. Jom ah join, tamat malam ni. Mana tau korang bertuah boleh dapat RM50 free free je bro bagi. Haa nak tak? Cepat cepat join. Nahhh click link bawah ni 




You Might Also Like

28 ulasan

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...semoga berjaya yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam kak Diana. Hehe terima kasih kak :)

      Padam
  2. tak larat eden nak join XD hehe..
    but anyway.. wish you good luck :D

    hehe ^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha tak larat tak apa. Boleh tolong baca je hehe. Eh thank you awak

      Padam
  3. wah wah wahh best of luck ah kak nad <333

    BalasPadam
  4. good luck wei!! Aku memang tak reti edit gambar, jadi tak joinlah..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Azwar. Ala aku edit gitu gitu je nak hebat hebat sgt memang fail gaks :p Hehe

      Padam
  5. Selamat bersegmen & good luck nad.

    BalasPadam
  6. good luck kak nad.. oh yeah!

    BalasPadam
  7. goodluck kak nad! all the best ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you tashira hihi ^^ In Shaa Allah

      Padam
  8. Good Luck and all the best Nad...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank you Lan. In Shaa Allah kalau ada rezeki ada lah kann

      Padam