Blogbuster Oral B Supernova 3

6:50 PTG


Assalamualaikum Hai.



Hehehe harini terlambat up entry tak macam biasa. Sebabnya harini busy plan nak pergi wedding kak Nadia! Okay, pasal tu nanti kita cerita lain. Hehehe dah petang baru sibuk nak menaip. Khamis lepas check check email, then nampak ada email daripada Nuffnang dia bagi kita iklan blogbuster.



Sebenarnya Nad baru 2 or 3 kali je dapat blogbuster ni tapi rasanya pernah submit video sekali je. Lepastu video tak best kot so diorang tak approve sobs. So kali ni dapat Blogbuster Oral B Supernova 3. Oral B confirm confirm la pasal gigi / berus gigi / mulut / bau nafas. 







Due date untuk submit video ni 17 April. Then esok Nad dah nak start practical dekat Shah Alam. So agak agak sempat tak nak buat video tu semua? T.T Dengan tak ada idea lagi nak create video camne. Ada sesape lagi tak dapat offer ni? Korang submit video tak? Hulur-hulur lah sikit idea hahaha eh eh pening ni.


--------------------------------------------------- HELP ME PLEASE --------------------------------------------------


You Might Also Like

36 ulasan

  1. tula dear takda idea nak buat.btw gudluck nad if join:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha Nad pun tak join laa. Tak retiii takda idea cemana haha

      Padam
  2. ecah pun dapat, tapi tu lah. tak ada idea nak buat =( hurm hurm. i'm not talented in making vdeo lorh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha akpr Cah. Kak Nad lagi lah takde talent T.T

      Padam
  3. qila memang tak ah kot nak buat video tu haihh TT_TT

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sama ah Qila! Tak pernah ah nak submit hahah

      Padam
  4. wahhh goodluck nad :) join je lha cam best je :P

    BalasPadam
  5. Got no idea at all! Rasanya kali ni tak sambut lagi tawaran tu kot! hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. So kak Nanie pernah buat lah ni? Wahhh bestnyaaa Nad tak reti haha

      Padam
  6. dpt jugak tapi xde idea yang cun2 hihi..btw,saalam kenal dear ^___^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah kita Ellina hahaha. Salam kenal :)

      Padam
  7. sama la.. dapat jugak..tapi nak video tuh susah sangat.. huuuuu

    BalasPadam
  8. cuba la cuba buat dulu...hehe btw good luck nad :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe got no idea at all Ima :( Nad tak join

      Padam
  9. nad ikut x campaign ni?kak niesa xreti la..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak join la kak Niesa. Tak reti heheh

      Padam
  10. hehehe kita pun dpt tp xde idea jugak.. so main hentam je.. kalo ada rezki tak kemana kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. aisyah tak buat kot husna...huhuh

      Padam
    2. Hee goodluck Husna. Kita tak sempat la nak hentam hahaha

      Padam
  11. Akak pun dapat..tapi nak buat apa nya? Tak reti aihhh

    dress lawa free
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haha tapi kak Fuza submit kan? Goodluck kak! :)

      Padam
  12. dapat tapi xdak idea jugak.. sobbb. :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kak Hazanis hebat dahh buat video T.T

      Padam
  13. salam. dapat jugak tapi tu la..takda ada idea la dear :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam cik Itah. Aloo takpe lah nak buat cane sama je kita ni hehehe

      Padam
  14. Balasan
    1. Hehe tau Mek Onie, tapi idea semua terbang ke mana entah

      Padam
  15. dapat. no idea. kalau buat pun confirm gelak2.. wakaka.. salam knl :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha gelak gelak mana tau menarik? Haa hahaha. Salam kenal Hannah :)

      Padam
  16. Owh yang ni sedih.. sobs.. tak reti nak buat, dah lepas deadline dah pun T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tu laa. Patut bagi masa lagi lama ekeke :p

      Padam
    2. Setuju giler :3 Hehehe.. kata nak minta senior ajar cara buat video.. tak minta lagi.. satgi satu lagi kempen mai tak tahu nak buat apa lagi.. padan muka xD

      Padam