CPUV Downy & Darlie

6:41 PTG


Assalamualaikum Hai.




Rasa macam nak merajuk dah dengan Nuffnang. Rasa lama sangat dah tak dapat CPUV. Rasa macam cuma tunggu hari Isnin je untuk tengok penambahan CPC hahaha. Memang nak merajuk ah cite dia. Pastu tadi time dekat office boring gila saja lah check earning berapa. Pastu tetibe ada tambah lagi satu CPUV!




Hehehe pandai Nuffnang ni. Tak jadi ah nak merajuk hahah. So far bulan April ni Nad dapat dua je CPUV, sikit gila kan? Haha tapi tak apa lah blog pun biasa biasa je ada pun dah kira bersyukur lah oh. And total so far baru dapat sepuluh CPUV tahun ni. Alhamdulillah ada jugak.








Haa itu lah dia tiga CPUV yang tengah on-going. Ada la jugak amount sikit-sikit-sikit. Boleh laa daripada takde kan hehe. Terima kasih Digi Terima kasih Downy Terima kasih Darlie hihi 




Pastuuu kan. Korang perasan tak CPUV earning Nad kosong? Bukan setakat CPUV, CPC earning and total earning pun kosong kihkih. Hehehe harini 29hb kan? End of the month kan? Alhamdulillah dah berjaya hit button cashout buat kali kedua [Cerita time first time dulu] Alhamdulillah Alhamdulillah even tak banyak mana tak sampai seratus pun, amount lebih sikit daripada cashout first time dulu tapi tetap Alhamdulillah!  Tak sangka blog cemini dah berjaya cashout dua kali! Hihi okbye


You Might Also Like

19 ulasan

  1. best nya kak. alhamdulilah rezeki akak :D

    BalasPadam
  2. Ecah yg xpernah dpt ni. Nk ckp apaa.. Lagi sedehhh. Ngesot nangis tepi mak -.- . Smoga dimurahkan rezki ye kak nad <3

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..nad nth bila dpt cashout

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... Bestnyeeee.. Bile la kite nak merase x tau..huhu

    BalasPadam
  5. banyak dah tu 2 cpuv, akak satu je.. tapi syukur la kan? hehe..
    meh akak tlg isi kan tabung lagi.. boleh cash out cepat2..
    hekhekhek..

    BalasPadam
  6. bilalah agaknya dapat peluang nak cashout ni...

    BalasPadam
  7. alaaaaa!!! jelesnya dengan kak nad,nak merasa jugak cpuv bertimbun tu,kihkih

    BalasPadam
  8. Ok ler tu Nad. At least ada jugak dapat. Alynn ni mana der.. Almaklumlah blog lama dah bersawang. Huhu XD

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..tahniah nad!:)moga murah rezeki selalu..amin...

    BalasPadam
  10. bestkan dpt..baru semangat sikit...kihkih.

    BalasPadam
  11. wahh...untung laa, congratulation Nad..menabung digi sini..

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  12. kyaaaaaa happy nyaa hatii iniii hihihi
    congratulation kak nad!!!
    Hmm qila ni lagi ah. Lambat lagi nak cashout hmmmmm

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah... Moga CPUV banyak lagi berlegar2 kat sini... hehe

    BalasPadam
  14. Huhuhu.. tahniah.. Saya tak dapat dah CPUV.. sedih :'(

    BalasPadam
  15. haha. nuff saje dok gacah2 je tu bg lambat xD.

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah, taniah kak :D

    BalasPadam