Kejutan

11:48 PG


Assalamualaikum Hi.



Balik balik dari Penang, masuk bilik je ada dua kotak kat atas meja. Emm apa pulak tu eh. Bukak bukak rupanya hadiah menang dari Nivea dan Fair & Lovely. Kalau dah nama sekotak tu memang banyak lah stok dia. Terkejut jugak la sebab first time dapat camni kan T.T Terfikir jugak kalau pakai bila la nak habis ni hahaha.







Contest ni Nad pun tak ingat bila tah la. Dia simple je just isi form dekat facebook Nivea pastu jawab slogan kot maybe. Tak ingat tak ingat hehehe. Tapi kena ada resit pembelian lotion Nivea. Kebetulan ada pulak beli masatu tu yang join. Beli lotion kecik je dalam RM6.90 camtu pastu menang hamper produk Nivea RM100. Haa ber-lotion lah kau sana. Nivea bagi Express Hydration Body Lotion (Normal to Dry Skin), Extra Whitening Skin Therapy (Body Milk), Extra Whitening Cell Repair Protect (Body Milk), Intensive Moisture Body Milk, Body UV Whitening Serum dan Body Intensive Moisture Serum.







Contest ni kalau tak silap Nad dalam tahun lepas camtu. Yang ni pulak menang dari blog. Simple je jugak jawab soalan camtu pastu post je dekat blog. Total ada 10 orang pemenang and Nad la salah sorang. Dapat la hamper produk Fair & Lovely daripada Pembersih Muka, Krim Pencerah Muka (colour pink), Krim Anti-Blemish (colour hijau) dan Krim Herbal Balance (colour orange).








Haa contest ni ended dalam bulan January haritu kalau tak silap. Yang ni kena post gambar yang berkaitan dengan Subway pastu letak caption best best. Nasib ah ada satu time lepak dengan Fezeen dulu. Lepastu kena cari vote. Part vote ni yang malas sikit. Kebetulan ramai Chinese yang join so confirm confirm votes diorg semua tinggi sobs. Nad punya votes dalam 20-30 je hahaha pastu malas dah la. Lupakan tetibe dapat call menang coupon ah okay lah kot. Kalau Grand Prize menang iPad Mini tak silap pastu ada Camera Instax semua. Takpe kita menang Coupon Booklet 2014 pun cukup dah.




Hehehehehe alhamdulillah walaupun tak active mana join contest sekarang ni, ada jugak rezeki. Rasa seronok je bila menang lagi lagi bila contest yang kita dah lupa pun kita join. Eh ke memang saja lupa lepas join sebab taknak berharap menang? Tak kisah la yang penting tetap happy bila menang hehehe.


You Might Also Like

48 ulasan

  1. tahniah nad..kalau ada yg tak pakai tu blh lah share kat cik nor..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih cik Nor. Ehehe kalau cik Nor duduk sebelah rumah, Nad bagi dah :p

      Padam
  2. wahhhh..byknya nivea..untunglah dpt byk hadiah..rezeki msing2 kan..tahniah nad!hihi

    nad, 1 mei tu PH..nad x cuti ke?hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha tu lah, bukan rajin sgt pun nak pakai lotion ni T.T Hehe alhamdulillah rezeki masing masing. Thanks kak Niesa! :D

      Eh eh, cutiii. Lets meet up!!

      Padam
  3. wow so many nice surprises :D

    www.mymomsbest.us

    BalasPadam
    Balasan
    1. I know righttt haha thankyou Sherry ;)

      Padam
  4. wawaaa..banyak nya hadia!
    syok nya..hihii
    bermandi lotion la lepas ni...hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi alhamdulillah Mirza, ada lah rezeki sikit. Haha tu ler pasal hahaha

      Padam
  5. kalau tak nak pakai wat ga la plk..
    eh tiba2..
    suka jgk joint contest mudah2 kat fb, sekadar isi borng je biasanya...kdg dpt sample percuma tb2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe buat ga tu tak ada hal, tapi Nad malas part nak post post tu je -.-" Adehh eh sama lah haha selalu dapat free sample ekeke suka suka isi

      Padam
  6. wahhh bestnyaaa..bak duaa..hahah :P

    BalasPadam
  7. banyaknyaa.. hehe.. kann seronok je dapat bnda yg kita lupa bila kita joined. hoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe Ecah! Memang seronok ah sebab cam tetibe hahah

      Padam
  8. rezeki rezeki. nak 1!! hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe mehh mehh self-collect dekat rumah Nad ahha

      Padam
  9. amboi banyaknyeee. rezeki. rezeki.
    baq mai se dua nad. hehee xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe rezeki, alhamdulillah :D Nah nahh awak

      Padam
  10. wah banyaknya hadiah nad....rezeki.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah kak Weena. Ada lah sikit sikit ehhe

      Padam
  11. wah wah alhamdulillah hihihi passing lah sini satu kalau rasa mcm tak habis :p hihiks

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi alhamdulillah hehehe aipp Qila :p Ekeke

      Padam
  12. banyak losyen dia tu mai satu huhu (gurau jer)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe banyak tuu Kinn, besar besar pulak tu. Nah boleh meh la datang amik dekat rumah T.T

      Padam
  13. Untungnyaaaaaaaaaaaaa. jeles.. nakkk TT_TT

    BalasPadam
  14. Tahniah.. stok untuk 2 tahun :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha agak ah Yun Sing. Agak agak tahun bila nak habis eh? :p

      Padam
  15. bestnyaaa! jealous! hehe.. alhamdulillah, rezeki kan. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha aip aip, jangan jealous jealous ehh. Alhamdulillah :)

      Padam
  16. uwaaaaa. jelesss -.- alhamdulilah. murah rezeki akak kan. hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tashiraaa haha jangan la jealous. Alhamdulillah ada la sikit sikit. Rezeki orang lain lain kann

      Padam
  17. murah rezeki awak, dik. akak pernah menang voucer kedai buku popular. jawab soalan & slogan dalam surat khabar. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Wahhh tahniah kak, nama akak bertuah lah tuu

      Padam
  18. Waa tahniah2. Oh, Nad baru habis final exam la kan. Aritu Teena ada g penang utk presentation. Now finish for diploma. Yeah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Terima kasih Tna. Hak ah baru je habis haritu, now tengah cuti sem. Yekee? Nape tak contact contact? :p Lol bestnyaaa! Nak ada lagi setahun sobs :'(

      Padam
  19. Banyaknya harta rampasan ko nad! hahaha..Tahniah! Mandi lotionlah ko lepas ni.. =D hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha sikit sikit je weh. Mekasih! :p Hahaha wangi aku lepasni

      Padam
  20. pergh!!!best gila dapat banyak2 mcm tu..murah betul rezeki nad kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha combo dia bagi. Alhamdulillah Zyra, rezeki orang lain lain kann

      Padam
  21. wahh..untung laa menang hadiah...congratulation ek.. :D

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Terima kasih Lan! :D

      Padam
  22. Hai nad seronoknya dpt hadiah hehehe.klu xnak post kat kak tasha sikit hehhee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe cewonok kak Kyla. Hehe nak bagi Pearl pakai ke? Ehhe

      Padam
  23. uii, murah rezeki. seronoknya, hehe

    BalasPadam