Majlis Kawin Kak Nadia Johari

8:41 PTG


Assalamualaikum Hai.



Tiba tiba dapat invitation dekat Facebook jemput majlis kawin. Tengok tengok kak Nadia. Serius time tu memang terkejut gila and tak sangka. Hahaha terus cepat cepat post dekat event tu congrats and blablabla..... Haha yelah, pernah jumpa kak Nadia ni sekali je. Tu pun last year dekat event blogger di Khadijah Kitchen [Majlis Pelancaran Video Brosur]. Itu first time and lepastu takda jumpa lagi dah even duduk tak jauh mana pun.



So Sabtu lepas Nad pun gerak dgn ibu ke Meru. Sebab kampung dekat Meru so ibu nak singgah rumah nenek. Then, dekat sana kak Hazirah yang pick up Nad sebab kitaorg sama sama taktau rumah kak Nadia kat mana pun hehe. Ikut jela map dekat kad kawin tu. Tapi pusing punya pusing pun tak jumpa jugak hahaha. Call jela terus. Tak lama lepastu sampai lah.









Yes I'm getting fat. No judging pls :'/




Ke hadapan kak Nadia Johari,

Tahniah dah bergelar Puan. 
Semoga hari-hari mendatang dapat ditempuh dgn bahagia bersama suami. 
Semoga diluaskan rezeki and cepat cepat dapat anak! :p
Semoga kekal dunia akhirat in shaa Allah.

You Might Also Like

38 ulasan

  1. singgah sini. akak lawalah. :) selamat pengantin baru kak Nadia Johari walaupun saya tak kenal akak ni XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha adehh biasa jela Madihah hehe macehh :') Aduh terharu. Haha wish wish cepat

      Padam
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...semoga pengantin berbahagia hingga ke akhir hayat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam kak Diana :) Ameen ameen buat kak Nadia hehe

      Padam
  3. wahhh , lepaih ni turn nad la plak yea . hehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahhaha Faiz! Ameen hahhahah kita nak cecepat ni :p

      Padam
  4. Wah, seronoknya dapat g wedding kak Nadia. Haha akak pn dpt invitation tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. La, yeke kak Solehah? Nape akak tak pergi ke?

      Padam
  5. Balasan
    1. Hehe best kak Nana. Kita jadi makin semangat nak kawin lol

      Padam
  6. wahh best nya. kak nad bila lg ? ngehngeh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ninaaaaa doakan la akak hahaha. In Shaa Allah ada rezeki akak kawin lah ekeke

      Padam
  7. cantiknya kak nad and kak nadia. hehe.

    BalasPadam
  8. fat kat mana tu nad... tahniah kepada pengantin :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahaha dekat satu badan lol. Terima kasih kak Lieya dari pihak pengantin ahaha

      Padam
  9. salam. tema biru eh?? sukaa hee :)
    btw menabung nissan ..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam cik Itah ha ah tema biru. Kita ke laut je pakai purple hahah. Mekasih! ;)

      Padam
  10. tahniah to nadia...cantikkk je nad n nadia..
    nak kawin jugakk la..boleh x?hehe.. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aloo thanks kak Niesa ;) Ehehe. Hahhahahaha boleh boleh kak Niesa dipersilakan tapi jangan lupa jemput! Haa dengan siapa tuu? Ehehe

      Padam
  11. Balasan
    1. Aloo kak Kylaaa mekasih hihi akak lagi lah lawa

      Padam
  12. wahhhhhh kak nad cun siot hahahaha.
    Happy kahwin dah kak nadiiaaa heee~~~ <333

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eleh eleh Qilaaa tipu jeeee hahahhahah maseh. Aik Qila pulak yang happy semacam ni? Hahahah

      Padam
  13. Balasan
    1. Eh eh? Alhamdulillah terima kasih kak Ros hehe

      Padam
  14. Tahniah kepada Kak Nadia :)

    BalasPadam
  15. datang dari blog nadia,, cantik deduanya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai kak Muja! :D Hehe terima kasih salam kenal eh

      Padam
  16. hi first time bw here. mutual pada nadia johari kut. mudahan suatu hr nt kita boleh bjumpa pula.
    dtg dr www.lilizazaliza.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe betul la tu mutual dekat kak Nadia. Hai kak Liyliz ;) Hehe ameen in shaa Allah salam kenal kak

      Padam