Semester Break Mode On

10:34 PTG


Assalamualaikum Hi.


Hai semua Hai Selangor! Hehehheheh. Finally habis jugak ah final exam ahh beban semua tu. Akhirnya dapat jugak balik rumah ilek ilek. Semester break mode tetap on walaupun cuti seminggu je sobs sebab next week dah start practical hmmp *sigh*



How I wish cuti kali ni pun dapat berseronok jugak macam selalu punya cuti even duduk rumah je. Bangun pagi on lappy hadap blog seharian berterusan selama dua bulan. Eh seronoknya camtu T_T Tapi kali ni hmm tak dapat ha nak buat camtu. But yeah, I'll try my best ah nak update blog selalu. Even tak ada idea. As you can see, dua posts latest ni more to personal entry zz, maaf lah serius taktau nak update apa but I need to update something kan kan? 



Ala tak kisah la. Yang penting dah taknak main menghilang camtu je. Okehh.




Starting to miss both understanding people in my life :)


You Might Also Like

31 ulasan

  1. alaa seminggu je??sye cuti 2 bulan...lambat betul..btw kawan saya pon kne praktikal jugak..cepat betul kan korang kne buat hurmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hak ah seminggu je free :( Sedih betul kan. Tulah, first batch kena buat ni. Lagi sakit hati oh

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe thankyou Nana :) Da enjoy dah seminggu tu hehe

      Padam
  3. selamat bercuti nad... miss nad...haha :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe terima kasih Wan. Ececeh hehe windu gakk

      Padam
  4. selamat bercuti seminggu nad!jgn lupa nnti dh cuti panjang update blog..hihi..take care!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bkn weekend ni dear..1 mei nnti..hehehe..nk join x?

      Padam
    2. Hehe banyak dah ni Nad update kak Niesa ehehe. Nak nak!! Nak jumpa korang semua :D

      Padam
  5. Selamat bercuti..Lama gila ko menghilang! hahaah..xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe connection slow la weh dekat u ni. Tu aku malas tuu. Im backkk :)

      Padam
  6. eipp eipp yang kiri tuu :p
    hihihiihi
    miss u too lah kak nad.
    Eh. hihihi

    happy semester break yaaa :D
    and happy practical ye nanti hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehehe perkenalkan....... Missyoutoo Qila! Hehehe maceh ala menci practical ah

      Padam
  7. eh eh.. jangan lah hilang lagi.
    happy holiday ya~

    BalasPadam
    Balasan
    1. In shaa Allah tan hilang dah lepasni Ecah hehe. Holiday ended :'(

      Padam
  8. Ok la tu. Selamat berpraktikal. Hehehe.

    ZH Blogger

    BalasPadam
  9. hai selamat bercuti :)

    adik beradik u ker tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks kak Ima :) Eh tak lah. Boyfriend and roomate Nad ihihi

      Padam
  10. nad buat come back! hehe :)
    tak sabaq tunggu cerita nad berpraktikal pulak. looking forward for it, dearie! ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe thanks for the warm welcome Fairuz :) Kita baru selamat cerita first dayyy

      Padam
  11. Selamat berpraktikal. Cuti bosan kerja pun bosan..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Bahrain :) Hahaha habistu apa yg tak bosan?

      Padam
  12. Waa.. cuti dah :) Owh final exam.. patutlah lama menghilang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes da cuti dah hehe. Hahaha tu lah busy sikit je Yun Sing

      Padam
  13. slmt bercuti kak nad. ehem ehem yg kiri tu :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe terima kasih Ninaa. Ehemm ehehe

      Padam