Yoga Senaman Paling Style

9:51 PTG


Assalamualaikum Hai.




Rasanya semua dah tau kot berat Nad makin naik sobs T.T Even time awal tahun haritu Nad ada buat azam nak turunkan berat hahahaha [Azam Tahun Baru] tapi malangnya bukan makin turun, makin naik ada! Ape benda berazam tapi makin ke arah sebaliknya hahahah cam takda function.




K tapi takpe Nad tetap berharap dan terus berharap yang satu hari nanti Nad akan kurus balik. Even tak ada progress apa pun untuk kurus kahkah. Baju raya pun tetap nak tempah size sama so nak taknak kena kurus jugak! >.< Makin bersemangat bila tengok anak beranak ni buat senaman yoga.



Serious yoga kira exercise paling style bagi Nad. Posture badan lawa, senaman yang relax dan menenangkan and macam seronok. Nahh korang tengok ah ni.




Thumb 9cf9








Omeyyy gila ennn? Lepas je tengok gambar gambar ni terus ah Nad hmm






terus








terus








terus download apps ni














Yogify. Apps untuk yoga. Dia ajar la kita untuk buat movements tu camne, movements tu nama dia apa, nak balance kan diri apa semua. Tapiii Nad download je. Buat tak lagi hehehehehe 


You Might Also Like

34 ulasan

  1. Kau dah kuruslah nad! Aku senam aerobik jerlah dalam bilik, pasang lagu bara-bara bere bere..hahah xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha tapi aku tetap makin gemuk wehhh :( Hahaha ye eh? Aku nak try gak lah hehe

      Padam
  2. omg seriously kak nad dah kurus okay.
    hahahahahaha wahhh yoga boleh kurus eh hehehehehe.
    qila nak gak ah cemni hihihik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Im not la Qila :( Sedih aa camni :( Hmm :( Hmmp :( Hahaha ei boleh aa Qila haa meh meh join kak Nad sekali

      Padam
  3. jutsu kampung daun nih....
    dang! the little girl is so cute

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahahhaa dah masuk jutsu pulak dah hahhaa. She is! <3

      Padam
  4. a'ah qilah kan,tang mana la yang gemuk tu,hehehe.
    papepun,wish you the best of luck kak nad XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha aipp Nini takmo cari geng hahaha. Hehe thank you Nini :)

      Padam
  5. yoga boleh kuruskan badan?? wahh..boleh cuba..hahah.. jom nad, kak anis cdang lg satu senaman..zumba..hahah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh eh nak kurus jugak ke Anizz? Hehe jom kita sama sama. Zumba? Japgi Nad search eh hihi

      Padam
  6. Lembut nyer tulang.. kalau saya buat mahu patah tulang hahhaaa.. respect la siapa selalu buat yoga nie :D
    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/04/kembara-england-part-5-harry-potter-at.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahah kan, boleh lentur sampai begitu sekali. Nad try memang tak jadi lah cerita dia hahaha

      Padam
  7. kepada yang rasa diri tu keras kaku macam batu tidak digalakkan...sebab boleh tergeliat...wan cuba buat split td...mungkin bulan depan baru boleh jalan dengan elok balik...ahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahaha Wan! Tak expert jangan buat pelik pelik sgt pls. Haa kang memacam pulak jadi haish hahahha Nad ada gak try buat sikit sikit memang tak mampu ah hahahha

      Padam
  8. omeyy nya budak tu. hmm kite pun masih berisi skrang . tsk tsk. bila lah nak kurus ni :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Omey sgt ennn! <3 Hihi. Hhahahhahha jom aa sama sama beryogaaa

      Padam
  9. hai nad...yoga memang ok utk turun kan berat tapi kan nad akak ada terbaca yang yoga ni org islam tak berapa elok nak amalkan sebab yoga ni cara org hindu nak satukan jiwa dan raga dengan tuhan depa. nad boleh try google tengok. lepas baca tu kak terus tak berminat dengan yoga. dulu2 mcm suka gak la .. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai kak Lieya :) Alaaa :( Tapi tapi niat kann alaaa niat nak kuruskan badannn. Takleh ke?

      Padam
  10. You inspired meeee :D hehehe.. nak download jugak argh :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahhaha thank you Yun Sing. Pls amalkan eh lepastu ahhaha

      Padam
  11. Alahai.. anak dia cute sangat. hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tula, kecik kecik dah pandai yoga. Hebat!

      Padam
  12. Balasan
    1. Nas? Siapa Nas kak Nadia T.T Nas kurus la kot. Nad gemukkk

      Padam
  13. kenapa akak nak kuruih lagi.. akak dah okey lah. btw,, yoga ni memang bagus pun.. selamat beryogaa yaaw

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Nad gemukkk aa Echa T.T Hahhaha terima kasih Ecah in shaa Allah

      Padam
  14. Macam menarik je... nak cuba la nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahha jom sama sama kita beryoga Rafael :)

      Padam
  15. takpe..download tu pun dah masuk dalam ketegori usaha.,.hehehe..moga nad dapat buat suatu hari nanti..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahah kan? Hehe usaha sgt lah Lan hahaha. In Shaa Allah la terbukak hati ni lol

      Padam
  16. serius nampak best tapi bila nak buat, masyaAllah.. hahahaha kena buat selalu, baru badan boleh lentuk2 macam tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hhahahhaha first try mesti cam eh pahal tak jadi lawa cam dia buat ni kann? Hahahahhaha tula tapi nak pandai pandai pun takut jugak oh T.T

      Padam