Batting di One Utama

6:01 PTG


Assalamualaikum Hai.




So here we go. Kitorang memang ada checklist apa yang kitorang nak buat sesama & tempat yg kitorang akan pergi sesama. Hihihi and batting is one of them. Yes dah tercapai. Cewonok nyeee. Memula tengok orang dok post gambar kat insta main benda tu pastu tanya Hafiz katmana ada benda ni? Nak main. Hahahaha main cakap je pastu terplan betul betul pulak.




video


Nahhh cara-cara main baseball/softball yang betul.
Hahhahahahhaha betul sgt.




Tempat : Rooftop One Utama
Harga : Dalam range RM4-RM23 tak silap (Bawa student card ada less hihi)

1 Token = 15 bola



Pastu pastu lagi kita boleh control kita nak bola tu bawah ke sama height dgn kita ke. Or kita nak bola tu slow je so boleh pukul tepat tepat hahaha ke nak dia laju je biar padu centu. Kalau Nad semestinya yang rendah & slow ye T.T Jom ah korang try main memula segan lelama cambest 3 token pun belum tentu cukup hahaha.







P/s : Ada apape aktiviti lain yang best tak? Kitorang nak masuk dalam list aaa hehe


You Might Also Like

39 ulasan

  1. tak pernah try lagi. macam best je kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe best sgt Tashira! Cuma akak je tak reti main sobs

      Padam
  2. Ewah ! Macam nak try je , tapi takut dengan tangan tangan terpelanting. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha kak Nurie halus sgt niii T.T Ajak je tunang kak Nurie datang haa

      Padam
  3. wah..menarik ni..tak pernah p

    Jom singgah
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/pre-order-telekung-travel-kain-cotton.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe try lah kak Fuza :) Bawak anak anak datang sini hehe

      Padam
  4. Wahhh, nak main jugaklah macam best je softball ni :D

    BalasPadam
  5. Wahhh, nak main jugaklah macam best je softball ni :D

    BalasPadam
  6. tengok game ni tengah femes amos dah skang.. jauh la OU.. kita stay melaka.. huhu.. nnti nk try gak.. hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe time tgh famous lah kita try hihi. Oh ala nanti turun KL datang lah sini hehe

      Padam
  7. Walaupun rumah dekat ngan OU tpi belum pernah try lagi.. mcm best jer.

    BalasPadam
  8. eipp eipp jgn nak ngade sangat eh
    hahahaha lawak n comel je oh kak nad pukul bola tu ekeke.
    hoi hoi gi lah makan makanan korea sesama.
    chopstick sesama ke heee~
    mandi pantai ke :p
    hahahahahahaha
    bowling?
    cycling?
    jogging?
    excercise seems sweet to do it with ur boyfie hehehehehehehhehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha siapa yang ngade do Qila? T.T Hahahha awkward gila kannn? Hahhahahah good suggestion Qila! We will we will in shaa Allah hehe

      Padam
  9. ingat weeding list je ada list aktiviti dating pun ada huhu hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe ada je kak Ima, jangan memain :p Hihi

      Padam
  10. wan main badminton kak blakang rumah je... ahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sweetnya Wan main badminton belakang rumah dgn gf hihi <3

      Padam
  11. balas kunjungan....

    menabung kat sini...

    BalasPadam
  12. amboi kemain lagi dia, selalu dating sekarng ni nim. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sementara boleh dating kak Syira <3 Kejap lagi sorang tercampak ke Penang, sorang tercampak ke Johor T.T

      Padam
  13. wahhh...bakat tu dah nmpak sikit cuma kena asah sikit..hehehe..aktiviti lain yg sy terpikir ialah main laser tag kat Midvalley, atau pun main escape room kat the curve..tapi yang tu kena main secara berkumpulan rasanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha ada ke? Nad tak nampak pulak bakat tuu lol. Haha tula kena main reramai main dgn bloggers best ah kot hehe

      Padam
  14. Balasan
    1. Hehe mesti pandai main ni kan Ika :)

      Padam
  15. wuaaa...rindduuunyaa nak batting...rindu nk main sofbol!!kan best kalau sini ada..hehe..
    weewwiittt.. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhah mesti expert ni kak Niesa. Ala main la dgn kengkawan haa

      Padam
  16. emm emm. pergi fun fair =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syok jugak eh? Tapi kan dulu dia dah pernah buat camtu dgn ex dia T.T

      Padam
  17. seronoklahhh :D hahaha. tapi mcm best je. df tak penah pergi. untunglahh dpt pergi =.=

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best Fiqa! Meh ah turun sini gi OU hehe

      Padam
  18. eh ada ye benda mcm ni kat one utama ,. kak xtahu pon , memang dasar jakun la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahha Nad pun baru tau. Dekat rooftop kak Lieya :)

      Padam
  19. bestnye, last g 1U tahun 2009 siap sesat g.....;-)

    BalasPadam
  20. Hehe best sgt kot tu yg sesat sesat haa kan kan? Hehe lama dah tu 2009

    BalasPadam