CPUV Olay & Volkswagen

11:38 PG


Assalamualaikum Hai.




Yeayyy penyeri bulan May dah ada hehehe. Baru je berapa hari lepas update pasal CPUV sebab lama dah tak dapat enn. Tetibe 2 May haritu masuk pulak dua CPUV baru Olay dgn Volkswagen. Hihi seronok sgt rasa tengah ada 4 CPUV on-going. Yeay yeay yeay! Dear amount, mohon naik drastik sikit eh? Hehehe penat la kita berharap.




Olay Aquaction




Olay nak perkenalkan produk baru diorang Olay Aquaction dengan ayat "for pump pump bouncy skin". Rasanya famous blogger yang super cantik, Chuckei pun dah try product ni. Kalau korang click iklan Olay ni, korang akan dibawa direct ke page P&G and katsitu ada ah bermacam-macam tips :)




Volkswagen Jetta





Okay pasal Volkswagen, dia nak promote kereta keluaran terbaru which is Volkswagen Jetta. Kereta jenis sedan biasa yang sesuai untuk family tu. Dengan tagline "With Power Comes Confidence", boleh tahan ah kot kereta ni. Nad dah tolong usha kan harga Volkswagen Jetta ni hahaha nah RM130,888 nett. Kalau korang click iklan VW ni, dia akan direct terus bawak ke page Volkswagen Jetta and tunjuk spec kereta tu details.




Okay dah itu je. Thanks to Olay & Volkswagen yang bagi peluang blog ni paparkan iklan diorang. And not to forget thanks to Nuffnang yang tetap menaikkan amount even blog ni tak hebat mana pun. Thankyou Thankyou Nuffnang 


You Might Also Like

35 ulasan

  1. Asik dapat je.. Eh CPUV itu apa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Oh itu iklan dari Nuffnang Rafael :)

      Padam
  2. salam. waa...rezeki tu..tahniahhh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam cik Itah :) Alhamdulillah ada la sikit

      Padam
  3. wahhh...untung laa nad dapat 2 CPUV..hehehe..Semoga dapat lebih banyak pasnie..hehehe

    Regards
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Lan! :D Hehe ameen! In Shaa Allah

      Padam
  4. wow wow dan wow congratz :D

    BalasPadam
  5. Wow Kak Nad untunglahh, Fisha pun nak jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe pergi try mintak dekat Nuffnang Fisha :p

      Padam
  6. waah untunglah Fisha pun nak jugak kak Nad, hehe.

    BalasPadam
  7. wahhh... sampai 4 yang on going... congrats (:

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah la Zati. Tgh nak ada rezeki

      Padam
  8. seronoklahh =.= bagi tips kat df ples hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Nad pun tak reti sgt. Rasanya kena selalu update survey la sebab client pilih depends on bio kita Fiqa

      Padam
  9. best nye kak. rezeki akak kan. congrats. nanti share2 lah duit tu ye kak? hahahaha LOL

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah Tashira :) Hahaha tu kena tunggu dapat double triple forple kot? Eh

      Padam
  10. tahniah3x..
    tapi x kuar la.. so, akak klik darlie ngan vanish je dulu.. hihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe thank you kak Anne <3 Ala kekadang memang malu malu sikit dia nak keluar haa

      Padam
  11. Heheehheheehe untunglah kak cun kita nii hihihihi <3333

    BalasPadam
  12. banyaknya kak nad dapat!!! jeles tahap meleleh air mata dah ni..uwaa XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahah sudahhh. Pls jangan nangis Nini! Kak Nad tak sanggup tengok hahah

      Padam
  13. kan kan kan kan.. seronok tgk ada 4 cpuv. hihih... tahniah nad :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe Farah pun seronok ehh? Terima kasih

      Padam
  14. apa benda tu sbnrnya.. xtau.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu iklan dari company advertiser, Nuffnang :)

      Padam
  15. bykkkkkk!tahniah sayang!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Thank you kak Niesa :D

      Padam