CPUV Sanofi Lactacyd

8:30 PTG


Assalamualaikum Hai.




Yeay alhamdulillah CPUV yang ketiga untuk bulan May. Dah dekat penghujung May ada lagi yang masuk eh Nuffnang eh? Hehe thank you. Eppyyy! So now, ada 5 CPUV on-going hahaha yeay amount naik banyak-banyak lagi ehh?Happy je bila tengok nama Sanofi Lactacyd dekat ruangan CPUV tau :')




Haaa tu dia 5 CPUV on-going.
Iloveyou Nuffnang and client! 



Sanofi Lactacyd

Lactacyd ni brand pembersih wanita. Ala untuk kita jaga zon-V kita. Bak kata Lactacyd "Water is Not Good Enough, Soap is Too Harsh, Start Caring for Your V". Kalau korang click iklan dia, dia akan terusss bawak korang direct untuk redeem FREE SAMPLE Lactacyd eh. Apa korang taksuka free sample? -.- Haha just fill the form isi details korang and nahhh pergilah tunggu free sample Lactacyd sampai rumah. Lelaki-lelaki dah boleh start caring untuk bagi dekat mak or kakak or adik perempuan tanpa perlu rasa malu untuk beli dekat kedai. 




Eh selain tu, Nad sempat la jugak usha-usha facebook page Lactacyd kan. Diorang tengah ada contest tau. Contest yang berbentuk mudah, tak perlu keluar duit malah kita boleh have fun! Just main games and score tinggi tinggi. Hadiah dia gempak nak mamp ahh tapi Nad bab games ni tak pernah nak menang. K. 


Hadiah 
Drive on F1 Track x1 winner
Skydiving x1 winner
Wakeboarding x1 winner
Fly a Plane x1 winner
Swim with Shark x1 winner
Bungee Jumping x1 winner

Total : 6 winners


Syok gila kot kalau menang semua! HAHAHA



P/s : Tolong click kalau nampak ni ^^ Hehe


You Might Also Like

36 ulasan

  1. wah, banyaknya! tahniah kak. :) nak klik, tapi takde pula iklan tu sekrang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Madihah. Ala takpe nanti bebile ada tolong click eh? Hihi

      Padam
  2. untung lah dia -_-
    hihihihi
    bye bye kak nad <3
    hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang tinggal satu je Qila :( Apai Qila study leklok ehh

      Padam
  3. tahniah ye nad. murah rezeki betul. (:

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee, alhamdulillah Zati. Ada la rezeki sikit

      Padam
  4. wahhh..bnyknye cpuv yg ongoing..thniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah kak Syuhada! Ada rezeki sikit

      Padam
  5. Wah tahniah sis. Saya pum dapat jugak cpuv lactacyd ni. Nah saya klik iklan Lactacyd utk awak.
    Jemput singgah blog kita
    http://tieysmilez.blogspot.com/2014/05/yeah-cpuv-nuffnang-ke-3.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah jugak Tiey! Hihi sama lah kita yeay nanti Nad click balik ehh

      Padam
  6. gila bak hang. banyak gila on going. masyukk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah alhamdulillah Umie. Ada rezeki sikit hihi

      Padam
  7. WOw byk nya..tahniah! Emi skrg yg on going just lactacyd dgn olay je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alahmdulillah Emi. Dua pun kira banyak tuuu hehe

      Padam
  8. tahniah :)
    kak Ros klik lactacyd

    BalasPadam
  9. yeay!tahniah nad..dh tlg click lactacyd n volkswagen..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe mekasih kak Niesa! Loveyou <33

      Padam
  10. wah tahniah .. akak pon dapat :)

    BalasPadam
  11. wah tahniah.. :) zz tumpang gembira je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alah zz pun ada dapat jugak kann. Jom lah happy sama sama hihi

      Padam
  12. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam kak Ros :) Hehe terima kasih Nad dah singgah

      Padam
  13. Alhamdulillah, tahniahhhh. Ena pun ade. tapi tak sempat nak upkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah kak Ena! Ala kak Ena masyukkk mesti dapat banyak hehe

      Padam
  14. hai...kita tak dapat..kita dengki..kbai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alolo kak Sally. Kak Sally tak dapat satu ni jee. Yg lain semua kak Sally rembat. Haa

      Padam
  15. murah rezeki, hehe. tahniah kak nad!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe alhamdulillah. Thankyou Mazni! <3

      Padam
  16. wahh...untung laa nad..hehehe..congratulation..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  17. Alhamdulillah.. murah rezeki ^^

    BalasPadam
  18. Banyaknya CPUV.. tahniah ek ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada masa masa dia Yun Sing hehe mekasihh

      Padam