Fairy Whitez Untuk Kecantikan

10:16 PTG


Assalamualaikum Hai.



Fairy Whitez.

Familiar ke dengan nama ni? Hehe sebab Nad dah pernah review adik-beradik Fairy Whitez ni, which is Fairy Blossom! Hihi bezanya, Fairy Blossom untuk kecantikan dalaman and Fairy Whitez untuk kecantikan luaran. Dah nama perempuan, dalam luar ahh semua penting ye tak?






Nad dapat produk ni dalam bulan April. So memang dah consume and yang bestnya sebab tekak ni boleh terima rasa dia hehehe. Rasa Fairy Whitez ni lebih kurang Fairy Blossom je. Ada masam masam dia hehe sebab dari buah buahan tau (Mulberry & Kiwi). Haa elok untuk kulit kan?







Packaging dia camni. 10 bottles/box
Memang time postage dijamin selamat sebab atas bawah sekeliling semua berspan and then time penghantaran tu dia memang balut habis dengan apa tu yang ada cam boleh letup-letup tu. Haa so takde kes pecah pecah ehh.





Anata benefit yang dapat bila consume Fairy Whitez:

Mengurangkan kedutan dan lebam bawah mata.
Memperbaiki kelembapan dan kelembutan kulit.
Memulihkan keanjalan kulit dan mengecilkan pori-pori.





Cara Penggunaan? Mehh SINI


My Review : Apa yang paling obvious sepanjang Nad pakai Fairy Whitez ni semestinya eyebag! Hihihi you know I got big problem with my under-eye dark circle aite? But lately, Nad perasan dark circle tu cam dah berkurang. Maybe effect pakai both Fairy Whitez + Panda Eye Mask? Tehee. Pastu kulit makin cerah kurang berkesan kot sebab sekarang kerap berjemur tengah panas. Pls save me T.T



Fairy Beauty tengah ada PROMO
Beli 2 kotak dapat FREE 4 BOTTLE!!!


And, pastinya khas buat pembaca blog ini hehe
Exclusive rebate RM20 dengan mention code : FAIRYNEW
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 July 2014


Jangan lupa untuk:
LIKE Facebook HiShop 
FOLLOW Twitter HiShop 
SUBSCRIBE HiShop



Nah belanja #selfie satu kali.


You Might Also Like

24 ulasan

  1. Balasan
    1. Ahahah Madihah senangnya tergoda :p Ekeke

      Padam
  2. Ena pun tengah ada masalah eyebag. Yela, asyik mengadap lappy dan kurang tidur. Huaaaaa. Nak try lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahhaha blogger mestilah selalu hadap lappy kannn hihi pastu study mesti kurang tidur. Ha samalah kita kak Ena!

      Padam
  3. Jenis minuman ke..panda eye kalau ade memang tak lawa mata

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes kak Nadia. Ni jenis minum punya. Ha tau takpe T.T

      Padam
  4. kalau haiwan macam panda takpe, ni kalau manusia lain macam mukanya.haha.

    BalasPadam
  5. wahh...rajin nad consume produk mcm ni..untung la kan..mana x kekal cantik...

    BalasPadam
  6. salam. eehhee first time dengar produk ni :D

    BalasPadam
  7. makin berseri lah nad.. adoi. jeles ni

    BalasPadam
  8. wahhh...patut laa nad semakin berseri...tapi lain kali kalau nak selfie, jangan berhadapan dengan orang ek..nanti orang ingat nad nak amik gambar dia plak..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  9. kak nad mmng dah cantik pun :P hihi

    BalasPadam
  10. menarik sangat-sangat ^_^ packaging pon lawa

    BalasPadam
  11. "memang balut habis dengan apa tu yang ada cam boleh letup-letup tu" hahaha, comel! tapi kan kan kan, kak nad makin berseri seri lah. serious talk, okayyy

    BalasPadam
  12. hmmm untunglah makin cun melecung hmmm

    BalasPadam
  13. Fairy Whitez ni produk dari mana ya sis?

    BalasPadam