Liebster Award Nomination #3 by kak Niesa

10:11 PTG


Assalamualaikum Hai.




Yeay orang ketiga yang tag Nad semestinya kakak blogger dari Sarawak yang sentiasa dirindui, kak Niesa hihihi. Windu ah kak Niesa. Kak Niesa rindu Nad tak? Itu soalan untuk kak Niesa jawab eh eh.




Questions from kak Niesa 



1) Tempat yang korang nak sangat pergi?
Semestinya Paris kak Niesa! :')


2) Blogger yang korang teringin sangat nak gi ajak gi date dan kenapa? Tak kisah lelaki ke perempuan.
Hanis Zalikha! Dari dulu dia blogger biasa biasa sampai lah sekarang dah artis masih paling teringin nak jumpa dia. Kenapa entah.


3) Antara perangai pelik korang.
Cakap macam keling T.T Hahaha cakap berbelit-belit pastu nanti cam blur jap pastu orang lain tak faham diri sendiri pun tak faham hahaha weird.


4) Hadiah hari jadi yang diidam-idamkan.
Hahaha takde idam apape :p Tapi kan kak Niesa, bulan depan birthday kita. Ehem.


5) Ciri-ciri pasangan idaman.
Macam Hafiz! Hahaha :p Nah
 Someone who know how to treat me nicely.
 Someone who will be patient with my bad attitude.
 Someone who will accept me for who I am.
 Someone who will not compare me with other girls.
 Someone who is a gentleman.


6) Warna yang paling korang tak suka?
Suka je semua colour. Kalau pandai mix & match cantik je kan kan.


7) Bila marah, korang buat apa?
Try untuk cool down, tak pun senyappp je malas nak cakap dengan sesape, tak pun tidur pastu bangun pening kepala haha -.-


8) Korang seorang yang.....?
Suka buat hal sendiri hehe.


9) Salah satu makanan kegemaran?
Kek batik Kek batik Kek batik. Favourite habis sampai belajar buat padahal sgt tak reti & malas baking/cooking.


10) 1 perkataan yang menggambarkan blog korang.
Kemas. Kot. Kan? Hehe


11) Komen ikhlas tentang blog Niesa.
Hehe blog kak Niesa kan. Kannn. Lawa. Kemas. Comel. Tersusun atur. Pinky. Menarik perhatian. #Fact



#1 dari Sakinah - HERE
#2 dari Mama Niza - HERE



P/s : Can I not tagging or ask anyone cause I have no idea what to ask which is actually I am lazyyy


You Might Also Like

20 ulasan

  1. hehe blog kak nad mmg kemas sgt.huhu

    BalasPadam
  2. alahai yunk, kek batik tu kacang goreng je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahah yang kacang goreng tu jela yang Nad reti kak Niza T.T

      Padam
  3. semestinya kak niesa rindu nad!sgt2 ok..sampai rasa nak pg sana sekali lg..hehe..
    1. wahhh...i love paris!tp sekarang akak lebih berangan nk ke maldives.hihihi..
    2.haah kan..tak sangka dia dah berjaya dah sekarang..dulu mengenali dia sebagai seorang blogger je...rezeki dia..
    3. hahaha..ckp mcm keling?kenapa keling yg dipersalahkan.. :P
    4. yeke xde?haha..eh,eh..kita bulan yg sama!tp akak lambat 15 hari dari bday nad..heee
    5. Tudiaa..sekali listkan ciri2 gitu..hahaha..mesti semua tu ada pada ehem2 kan?hahaha
    6. Sungguh seronok ada mata mcm nad..kak niesa kalau bab mata nampak pink je.hikhik
    lompat g no.9 mmg terbaik lah kek batik..bday kek kak niesa pernah kek batik..sedap!
    10. Blog nad mmg sgt2 kemas!mmg teratur la..suka sgt..
    11. thanks utk komen tu..hehe.. <3 <3 <3 xoxo

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahahahha yeay kak Niesa rindu :p Hihiks

      Padam
  4. ececehh nad... siap tp kan bulan dengan hari jadi kita lg... ahahahaha

    BalasPadam
  5. sama la kita..bila marah cara nk cool down balik adalah dgn tidur...:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan? Rasa macam awayyyyy kejap lupa semua masalah

      Padam
  6. Salam Nad.

    Lama la x singgah sini. Adehh. Kite pun tag awak jugak ni. Acaner ni.. Hihi..
    Kalau free join ea. :D

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-alynn-nyzaa.html

    Thanks.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam Alynn hehe takpe nanti kita buat eh takda hal. Thank you fr tagging

      Padam
  7. eehh hahaha :D. paris diterjah nya. kalau nak pegi inform df ehehehe

    BalasPadam
  8. tak rock la suke kek batik naddd. hehehe :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha tak kisah la rock ke tak. Janji sedappp <3 Yummy

      Padam
  9. Eh.. no.3 tu kan.. saye pon camtu .__.

    BalasPadam