Love Lock Penang Terbaik!

8:20 PG


Assalamualaikum Hai.




Lama dah rasanya tak pergi Bukit Bendara, Penang. Dulu kalau pergi pun time part 1, which is 2 tahun lepas. Pergi pun dengan kawan kawan saja jenjalan nak berpeluh sikit menikmati suasana katanya hahaha. Pastu en en tetibe dengar cerita Bukit Bendera dah ada Love Lock. Love Lock? Alaaa yang ala ala dekat Paris tu? Kita tulis nama kita dgn partner kita pastu lock dekat fence pastu buang kunci tu kononnya biar kekal centu ah.




Hahahaha cam syok en? Pastu Nad dengan Hafiz pun teringin nak buat hahaha. Since next sem Hafiz pindah campus Johor, so time sem ni jugak la kitorang buat. Tak sabar betul hahaha.






And yes, it's a double date! 


Penang dah berjaya kami takluk! HAHAHAHAHA what next?





Tak berapa nak banyak sgt lagi love lock since it's a new place to discover 





Kenangan sungguh :') 







Tips : Kalau nak pergi, beli lock dulu siap siap sbb lock dekat sana mahal gila hahaha cam nak nangis ah mahal dia puluh puluh padahal kat luar murah je.


You Might Also Like

25 ulasan

  1. alolooo..sweetnya kak nad!!!
    jelesss orang sini,kih kih XD

    BalasPadam
  2. awwwwhh hihihihi suka ah tengok hihihihi.
    eee mahal nya lock T_T
    hehehehe love lock <333333
    hihii

    BalasPadam
  3. sweet lol hehehe. part dekat kunci tuuu >.< haha kena spare kunci awal-awal ney :D

    BalasPadam
  4. uuu... sweet.. nak buat gak lah.hehe

    BalasPadam
  5. Bestnya nad pegi kat bukit bendera...

    BalasPadam
  6. So suweet :D Dah lama tak py Bukit Bendera :)

    BalasPadam
  7. wah.. seronoknya!! so sweet gitu ha.. baru tau kat malaysia pon ade love lock bridge nih.. Nanti bleh lah ain try usha2 ke sana.. :)

    http://www.norainyusoff.com/2014/04/melancong-ke-pulau-redang-lepaskan.html

    BalasPadam
  8. wahhhh syok betul main lock love...ala2 kdrama gitu...ahahaha...

    BalasPadam
  9. Dalam banyak-banyak negeri kat Semenanjung ni Penang je lagi saya belum sampai

    BalasPadam
  10. lock love? wehhhh dah ada kat mesia, baru tahu, haha. kena pergi ni, nak buat jugak :P ekekeke

    BalasPadam
  11. tak pernah sampai sana lagi dear..

    BalasPadam
  12. k serious jealousssssss sangat ni -.- hahaha.

    BalasPadam
  13. wuuu, bestnye.. jeles...
    akk pg awl tahun hr tu x de lg...

    BalasPadam
  14. nak love lock dgn Anime je lah ahahaha :D

    amacam? XDD
    tringin nak gi yg kat Japan dgn yg kat Korea dgn Italy XD
    tapi just nak gi tgok2 XD ahaha

    cer tgok list Love Lock seluruh dunia XD
    Klik link nih: Love Lock

    banyak kan??? XDD ahaha

    BalasPadam
  15. tak pernah sampai sana. hehe

    BalasPadam
  16. double date eh?? sweeetnyaa!
    btw menabung darlie :)

    BalasPadam
  17. wahh...jauh gak ini kalau nak pergi kunci...hehehe..anyway, syok gak kalau dapat pegi..dapat fefeling paris gitew...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  18. Pagar rumah sally pun kosobg lagi..marilah..hehehe ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. #sallytolonglockuntukbella pls !! hahaaa

      Padam
  19. auww love lock tuu..
    mcm kat korea.. hihi..

    BalasPadam
  20. seronok nye yunk.. nak pergi sana la !! serios xpernah sampai sana lg.. btw thanks dtg gathering. soryy kak bella xsempat nak beramah mesra sgt dgn awk tau =)

    BalasPadam
  21. arghh sweet nya kak nad. jeless kejap haha
    hamboihh hensem naa :p

    BalasPadam