Majlis Kahwin Kak Leeza

9:47 PTG


Assalamualaikum Hai.




Yeayyy, another blogger's wedding, Kak Leeza. Kak Leeza pun Nad kenal time Majlis Pelancaran Video Brosur di Khadijah's Kitchen tu. My first ever event with bloggers. Blogger lembut & cantik. Sekali pandang memang takkan tahu dia cikgu. Sekali tau kak Leeza cikgu dekat sekolah cina pulak wuuu.




My partner in crime for the day.
Setelah 14 hari tak berjumpa T.T Windu






Cerita sedih dia time nak salam boleh pulak kak Leeza tanya, "Amalina eh?". Kak Leezaaa! Hahaha ni Nad. Pastu terus dia tanya eh dah jumpa Farid? Sebab event before ni pernah jumpa dah. Then bgtau jela memang duduk semeja semua tadi. Maybe sebab sebelum ni tak make up bila make up terus jeng jeng! Bertukar jadi Amalina hahaha.


Dear kak Leeza, 

Semoga bahagia dengan pilihan hati,
Moga jodoh berkekalan hingga akhir hayat,
Moga dapat mengharungi rumahtangga dengan berjaya,
Moga cepat cepat dapat babyyy.

Ameen! 

P/s : Asyik attend wedding orang je, wedding kita bila hahaha :p Okbye


You Might Also Like

33 ulasan

  1. cantik nad berkebaya merah. sama tema dengan pengantin. hehe nak amik berkat ke? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhaahaha kebetulan oh kak Hana, tersama tema plak. Amik berkat pun best gak kan? :p Hihihi

      Padam
  2. dah lama tak singgah blog nad

    BalasPadam
  3. comel kebaya. merah mak ngah :D

    BalasPadam
  4. comelnyaa kak nad kebaya merah hehe :D

    BalasPadam
  5. comelnyaa kak nad kebaya merah hehe :D

    BalasPadam
  6. wah... xtau pn k;leeza kawin
    kat mne weedingnya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Leeza pun invite Nad dekat inbox je pastu baru post kad. Buat dekat kl kak Zira :)

      Padam
  7. merah menyala mak ngahhh...Wah, Kak Santai Leeza dah kawin.. xD Tahniah.. xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhaha merah gituu. Ha ah kawin dah kak Leeza :)

      Padam
  8. suka la kebaya nad ngee

    BalasPadam
  9. wuu merah~ manis muka akak ;p tahniah utk kak leeza, semoga bahagia!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe maseh Mazni! ^^ Kan kan semoga bahagia kak Leeza

      Padam
  10. wahhh bestnya berposing... hahaha... merah menyala semangat waja~~ blablablabla~~ :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe posing sikit sikit je tu Wan. Aip semangat plak dia ni

      Padam
  11. hahaha baju nad kene tema nampak? :P hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kebetulan tuu Fiqa serious! Haha :'')

      Padam
  12. ayat yg bwh tu lbih kurg mcm zz je.. dpt jmputan khwin sje thun ni lbih dr 10..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahaha kan? Kita pulak dah yg makin tak sabar asyik tengok org kawin jee

      Padam
  13. lawanya kak nad!!! Auww..nanti dia pulak yang naik pelamin,hehe XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahhahaha alo Nini macehh ameen ameen! Doakan akak tau hihi

      Padam
  14. wowww..merah menyerlah gitu..ehem2..xlama lagi org sebelah pengantin plak kan..ekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahhahhaahha ameen kak Niesa in shaa Allah kalau ada rezeki hihik

      Padam
  15. cantik baju nad. merah menyala nyala :) amboi 14 hari ja dah rindu.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe terima kasih kak Lieya :) Windu aa tu paling lama kot tak jumpa haih

      Padam
  16. merah dah sama mcm pegantin :)
    first time singgah sini.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha tau takpe Zayani. Kebetulan pulak :p Hehe

      Padam
  17. cantiknya kak nad,serious cantikkkkkk. wedding akak nanti jangan lupa jemput kite tau. :P hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha alolo Tashira thank you! <33 Mestilah akak jemput adik akak ni hihihi

      Padam